Wednesday, November 15, 2006

Mines Resort City & Aquaria


Dah lama aku tak posting.Semalam aku pergi Mines Resort City untuk jamuan akhir tahun pengawas sekolah.Pergi sana pukul 12.00 balik pukul 3.00.Tak dapat tengok Bawang Merah Bawang Putih(BMBP)Tapi tak kesah sebab BMBP lambat lagi nak habis.Lagi satu dapat makan puas2.Kenyang gile.10 round makan.

Hari ni pulak pegi Aquaria.Best gile.Dapat tengok ikan besar ngan macam2 binatang laut.Dari pukul 12.00 sampai pukul 6.00.Best2 jugak tapi penat siket la.Tapi Imah tak kesah sebab best.

2 comments:

mizzLeli said...

BMBP lom abes ye dik?
adoi..
hari tu masa summer holiday ada tGk juGak kat TV 3.
dah tak larat nak tGk anak tekak si mama rika, berenti la jap.

ni adaplak orG apdet yanG cerita tu belum abes.

hehe..

.imah. said...

mizzLeli,
hehe. x)