Tuesday, October 2, 2007

Kantoi....

Hari ni aku and bebudak 6K pergi makmal komputer. Sebelum ni takde sesiapa yang tahu aku ada blog nie kecuali kawan aku, tetapi sekarang satu kelas dah tahu pasal blog nie. Kantoi. Semua cikgu punya pasal. Macam mana dia boleh perasan aku buka blog nie sebab nak tunjukkan dekat kawan aku yang lain?? Aaaaaaaaaahhhhhh tidak. Lepas ni aku taklehlah over-over tulis pasal budak kelas aku and orang lain dalam sekolah tu lagi. Kalau aku tulis pasal tu mesti diorang semua akan tahu. Huhuhu .... Kantoi.

1 comment:

Siti Hajar said...

Imah,

Saya cadangkan buka blog lain. Tapi jangan beritau kawan di sekolah blog yang baru tu. Bolehlah teruskan menulis tanpa was was. :-D