Monday, May 19, 2008

Trip to Terengganu 3 & 4 May 2008

Trip to Terengganu....
Memang seronok walaupun hanya pergi ke rumah baru kakak and abang iparku(itu tujuan utama. Tapi sempat lagi balik kampung belah ayah di Kuala Krai and lalu di Cameron Highlands). Dah lama dah pergi, tapi sekarang baru boleh posting blog sebab nak sertakan dengan gambar sekali. Banyak koleksi gambarnya. Lihat dan komen(ini yang paling penting. Hehehehe)....

Dah tak ada keje, duduk belakang kereta sengsorang, snap jelah apa-apa yang terlintas di kepalaku...Huhuu..


Masa untuk makan tengah hari.

Air sirap sungguh sedap..


Sarapan pagi di Setiu. (apa yang Aim buat tu??)


Ini namanya satar. Sedap tau.

Mari beli keropok!!!

Sepupu baruku di Kuala Krai. Sooo cute...

Di Kuala Krai(kampung Ayah)

Sesungguhnya kucing-kucing ini sungguh pelik.
Yang belang-belang tu hisap susu yang hitam tu(dah besar-besar pun hisap susu lagi??).

Aim dan Strawberi Cameron Highlands.

4 comments:

~zAhIdAh said...

hye ima!
kebetulan sungguh!
ima tau tak yang blog kiteorg same layout!!
boleh tak nak berkenalan dgn
lebh lanjut dgn ima?
maknanya,saya nak jd kawan imah larr..
imah boleh panggil zahidah jer...
harap2lah imah sudi jd kwn sayer..
oh ya!zahidah ader tulis
cerpen buat tatapan
pengunjung2 blog zahidah..
jd,kalau ader terkurang aper2,
imah boley lah kasi comment...

ni emailnyer:

www.nurul-zahidah.blogspot.com

bye!!

KHAIRUNISA YAACOB said...

hai ima..saya nak berkenalan dgn awak..kunjungi blog saya di nisa94sweet.blogspot.com. Anyway awak ni bleh jadi adik agkat sy la sbb awak cute..heheh

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.