Sunday, June 15, 2008

Bantal Pink

Hari ni aku, along, mak dan ayah pergi ke kursus penulisan di Taman Permata. Sampai tepat-tepat pukul 10 pagi. Sampai-sampai saja, kelas dah mula. Selepas lebih kurang 15 minit kelas bermula, tiba-tiba Puan Ainon menyebut nama Kak Ain Maisarah. Aku tanpa berlengah lagi, menoleh ke belakang. Betullah tu! Kak Ain! Exited terlampau. Rasa macam nak melompat gaya Ribena. Sebenarnya bukan exited nampak Kak Ain. Exited melihat sebuah plastik besar berwarna pink yang dibawa oleh Kak Ain. Aku dah boleh agak dah apa isinya. Hehehe. Dalam plastik tu, ada sebuah bantal pink yang gebu sekali, "enak dipeluk begitu saja". Hehehe.
Selepas habis kelas, Kak Ain memanggil aku. Dah agak dah, mesti kena panggil punya. Kak Ain pun serahkanlah bantal pink tu. Tak sangka pula dapat bantal tu by hand. Tapi by hand lagi bagus. Boleh dapat plastik besar tu sekali. Plastik tu besar sampai boleh buat beg baju balik kampung 2 hari. Hehehe. Walau apapun, bantal tu memang comel. Thanx Kak Ain....

Muka aku exited gila!! Wahahaha...
Gambar yang telah dicropkan.


5 comments:

~NaTaShA~ said...

salam ima...
tahniah krn b'jaya dpt bantal pink itu!!!
nice blog!!

imah ammran said...

Dear Natasha,
Thanx>>>

sara imanina said...

wAH IMAH,

HAPPYNYA dia dapat bantal pink !!

Sara teramat- amat jealous. dapat hand by hand pula tu. ingatkan kak ain nak post.

Tahniah dapat bantal pink tuh ! doakan Sara pon dapat bantal pink okay !!

p/s : imah 13 tahun kan? sekolah kat mana ?

blog sara =

http://sara-imanina.blogspot.com

rasanya Sara dah maklumkan penukaran link blog sara kan sebelum ni.

ok..thill then.

adios !!

hanis aqilah said...

Salam Ima.

Wah !
Mesti seronok kan?
Harap-harap,Hanis pulak dapat bantal pink itu macam Ima.
Bestnya !
:D

p/s: sila ke blog Hanis ,
http://dearhiccups.blogspot.com

najwaamira said...

Tahniah Ima!!!

Mesti seronokkan?Gebu x bantal tu?

najwaamira-diary.blogspot.com