Thursday, June 19, 2008

Result Exam yang Salah

Hari ni aku dapat berita tergempar! Aku dapat nombor yang paling first sekali. Tapi yang agak mengecewakan aku, result tu salah... Budak yang dapat nombor 3 yang dapat nombor 1. Aku pula akan dapat nombor 2 ataupun nombor 3. Aku agak kecewa. Walaupun begitu, aku HARAP akan terus kekal di top 3. Harap dengan sangat. Mungkin aku akan dapat result yang sebetul-betulnya hari Isnin ni. Harap-haraplah Cikgu Khazimah tak sibuk dan mempunyai penglihatan yang tajam hari minggu ni, supaya dia dapat mengemaskini kedudukan dalam kelas yang telah banyak berubah ni dengan betul.

3 comments:

sara imanina said...

Salam imah,

wahh, congrats.. okay lah tu dapat top 3.

Daripada sara, top 10 jer. sedih sangat.. sobs...sobss

Hanisah said...

Salam Imah,

Tahniah, sebab dpt Top 3... Kita sama lah, Nisa pun Top 3, dpt nombor 2 lah...

Hanisah

imah ammran said...

Salam Sara,
Sara jgn sedeyh2, cbe lg..
tp top 10 tu, dh kre bagus tuh...

Salam Nisa,
Tahniah jugak kepada nisa dapat top 3 jugak...