Friday, October 17, 2008

Macam-Macam Ada

Woah! Such an excitement + tired day! Macam-macam ada hari ni. Best, best, best + penat, penat, penat. Meluangkan masa kat sekolah hari ni sepatut-patutnya sampai pukul 12.15 tengah hari. Tiba-tiba, berhenti 20 minit lepas tu sambung balik sampai pukul 4.45 petang. Hadoyai! Penat gila balik rumah petang tadi. Tapi yang penting seronok! Yeah!

Tujuan utama yang betul-betul utama ialah nak practice untuk sketsa kitorang sempena Hari Sekalung Budi atau lebih famous dengan nama Jamuan Akhir Tahun PRS. Hahaha. Malas, malas, malas. Nasib baik sketsa pendek je. Ok juga lah. Ngeee~ Tapi yang cannot go ialah aku yang akan jadi budak psycho yang langsung tak keluar suara. Sangat-sangat dan sangat-sangat lain daripada aku yang sebenar. Apa-apa pun aku akan cuba try acting watak pelik tu juga! Yeah!

Apa yang seronok sangat hari ni? Seronoknya mencapub bersama-sama kawan terchenta! Hahaha. Banyak-banyak dan banyak-banyak gambar yang diambil. Macam-macam dan macam-macam gaya ada. Gaya KAMI, gaya terbang, gaya melompat dan tak lupa juga gaya banduan. Sambung lagi kat tepi tiang, tepi surau, tepi dinding, tepi tembok, tepi pokok. Tapi yang paling tak boleh blah ialah tepi longkang and tepi tong sampah pun ada. Kami gila! Tapi, itulah yang dinamakan seni!

Crowded phone Alia dengan gambar gila tu. Hahaha. Tapi tak pelah kan. Memory card ko 1 GIG kan Alia? Kalaulah aku ada macam tu, 1 hari tanpa henti mencapub. Hahaha. Aku chenta mencapub! Ngeee~ Penat + Seronok = Seronok + Penat. Formula Math?! Arghh! Aku tak boleh tengok! Kerja Math 60 soalan belum siap lagi! Pergi dulu! Daaaa~

LASTLY : Hari ni seronok dan juga penat. Such a joyful day! Aku suka! Weee~

p/s : Hari ni Birthday Emakku sayang. HAPPY BITHDAY, EMAK! Shayang Mak! Mmmuuaaahh! =)

1 comment:

eJump said...

hee~~ apy beshday mak~~ @_@"