Tuesday, November 11, 2008

1 Setia yang Rawk!

Lalala~ Hari ni last day aku sekolah sebagai seorang murid form 1. Macam tak percaya je! Tahun depan dah form 2, lepas tu form 3, dan seterusnya. Hidup ni masih panjang lagi! Hari ni banyak gilak gambar yang ada. Pagi tadi bawa kamera, petang pun bawa juga! Best sangat-sangat hari ni! Sangat-sangat! =))

Semalam jamuan PRS. Hari ni jamuan akhir tahun kelas. Memang syiok gila! Makan sekenyang-kenyangnya, ambil gambar semuak-muaknya, gelak sekuat-kuatnya, dan main tak ingat dunianya! Lalala~ Hapenning gila! Suka, suka, suka!

Tapi kitorang bising sangat. Sampai kena tegur dengan cikgu. Time tu dahlah ada periksa. Hehehe. Banyak kali kena tegur. Dahlah bising, buat sepah pulak tu. Habis comot kantin tu kitorang main baling-baling ais. Tak ramai yang main. Budak-budak lelaki je yang main. Aku mencelah sekali-sekala je. Itu pun sebab nak balas dendam ada budak lelaki lain baling ais kat aku. Hampeh betul!

Tapi ada sedikit pembaziran. Air ada setengah tong tak diminum. Kitorang try habiskan, sampai kembong perut minum air. Lepas tu, try la cakap kat budak-budak petang ada air free, diorang buat tak layan je. Lepas dah kemas sikit-sikit tu, aku pun balik rumah. Tak tahu apa jadi dengan air yang setengah tong tu. Apa-apa pun, hari ni memang best gilak!

Tapi ada sedih sikit. Adlina dah tak sekolah kat SMKSS tu lagi tahun depan. Dia pindah ke Melaka. Mesti dah tak hapenning lagi geng aku. Kurang sorang yang suka buat lawak. Adlina, KITORANG AKAN RINDU AWAK! ;'( Tapi hidup harus diteruskan! Tahun ni memang hapenning and best gila!

LASTLY : 1 Setia 2008 rawk forever! Lalala~

2 comments:

Sara said...

Last day school eyh? Sara hari Khamis ni :)

Suka suka. Duk rumah bosan, pergi sekolah pun bosan. Hahaha..

Yup, Sara pun ada satu bestie yg kena pindah tahun depan. Sedih :'(

s! gad!s lolipop said...

buat pengetahuan kamu, air i2 kami buang sje.. hee~ da tade owg nk minum.. t'pkse r.. ngee~
yee! aq jge rindu sme ad ! dy bnyk ajar aq lukis2 ! ;)