Sunday, November 30, 2008

Hang Out! ;D

Lalalala~ Sangat seronok hari ini! Superb sangat amat extra seronok sekali! ;DD Jalan-jalan mencari gaduh dengan 2 lagi kawan. Sebenarnya yang kawan just seorang je iaitu CikHuda. CikFiza kawan CikHuda. Tapi last-last kitorang bersembang baik punya! Satu kepala la! Yeah! XD



Kitorang ke Mines je. Tapi itu sudah seronok! Pergi menaiki kereta yang dipandu oleh ayah CikHuda. Sampai dalam pukul 10 pagi. Tunggu CikFiza dalam 5 minit je. Lepas dah jumpa dia, terus ke wayang! Kami tengok cerita Bolt! Wayang start pukul 11 pagi. So, ada masa dalam 30 minit lagi. Kitorang ke top floor and masuk tempat game-game tu. Tak perasan pula namanya. Hegegege~ CikFiza saja yang main. 2 minah yang selebihnya tak minat. XP

Pukul 11 pagi, terus masuk wayang. Cerita Bolt memang best! Kelakar ada, sedih ada, tapi yang pasti memang bestlah! Suka dengan Rhino, si hamster yang duduk dalam bola tu. Cute! Bolt dengan Mittens pun comel juge! Lalalalala~ Suke, suke, suke! ;DD

Lepas tengok wayang kitorang makan kat Mc'D. Macam-macamlah sembang-sembang. Ada dalam 30 minit juge makan itu. Heeee~ ;)) Tak kisah janji seronok dan yang paling penting ialah kenyang! XP

Lepas makan tu, kitorang jalan-jalan membeli yang tak belah. Hahahaha! Part ni yang best! Hegegee~ Bukan beli banyak barang pun. Dua je. Hehehehe. Itupun sepatutnya jadi satu je. Sebab CikHuda yang membelanja aku satu barang tu. Thanxxx amat Wa! Sayang kau gila-gila la!!! ;DD

Ini yang kitorang bawa balik ke rumah!
  1. CikImah ; Bantal peluk pink dan Baju T lengan panjang hitam.
  2. CikHuda ; Barang-barang hadiah untuk si dia! XP
  3. CikFiza ; Bantal peluk kecil Mickey Mouse

Ini yang aku bawa pulang! ;DD

Gambar kat DreamWorld and tiket wayang. ;))

Yeah! Seronok! CikHuda belanja aku yang bantal pink itu. Thanxxx amat lagi ye Wa! ;DD Lepas beli barang si dia CikHuda, kitorang ke DreamWorld! mencapub sikit-sikit di sana. Gambar-gambar yang kecil-kecil tu. Hehehe! Suke, suke, suke! ;DD Untuk yang kali kedua, CikHuda belanja. Sayang kau banyak gila-gila! ;DD

Lepas dah habis shopping sikit-sikit tu, makan aiskrim pula kat Youge Berry (tak pasti betul ke tak ejaan ni. hehehehehe! c(X ). Untuk yang ke banyak kalinya, CikHuda belanja dan untuk ke banyak kalinya aku nak cakap thanxxx kat CikHuda! ;DD

Lepas makan tu duduk la kitorang kat pedastrian walk way dekat luar Mines tu. Duduk-duduk, sembang-sembang, tengok-tengok ikan sambil tunggu ibu CikHuda datang mengambil kami. CikHuda nampaknya agak trauma menaiki bas selepas satu tragedi. Heeeee~ So, ayah dan ibunya yang menghantar dan menjemput kami. CikFiza yang berani hanya menaiki RapidKL. Cool la kau Fiza! XD

Sampai rumah dalam pukul 4.30 petang. Nasib baik PuanEmak tak bising. Katanya baru sahaja nak mesej aku, tiba-tiba aku balik. Hehehehe. Jangan risaulah emak. Kompem sampai sebelum pukul 6 kalau keluar dengan kawan. Heeee~ Syarat sah tu! XD

LASTLY : Besh, besh, besh, besh, besh, besh! ;DD

p/s : Panjang sungguh entri kali ini! Heeeee~ Rajin-rajinlah membaca. Membaca amalan mulia! ;DD

7 comments:

s! gad!s lolipop said...

best2 !
;DD

Imran Yusuf said...

Hmmm.. solat Zohor di mana?

ALyA CHaN ~ said...

Sukaa bc entri kakimah =)

Sara said...

Suka suka.. baca panjang2 baru best :) lol.. haha..

Err.. Imah dah kantoi dengan EncekAyah ayahnya. haha.. sabar2

cik imah said...

CikALia,
mmg seronok gle2! ;DD

EncekImran,
solot Zohor dekat surau di sana..
pakejnya dengan telekung sekali..
;))

CikALyaa~,
thnx sbb ske bce netri akk..
heeeee~ len kali dtg lg! ;DD

CikSara,
pnjg bru best?
klo ade cte best, pnjg2 lg imah tulis... heeee~
kantoi? kantoilah jugak tu..
HEGEGEGEGE~

faqiha said...

cumil la gbr anjing tu..huhu

Dieyna said...

hamster n kucing tu cumel sgt2 :)
eyt2,tw sbb ap CikHuda trauma nek bas..kihkih
cian dy!
X)