Thursday, November 20, 2008

Blogger dan Internet

Woah! First at all, nak cerita pasal proses mencari template ini. Sungguh lama berjalan-jalan di Blogskins. Untuk memilih template ini, aku kena check beberapa konsonen penting dulu. Tengok ni;
  1. Mestilah cantik dan sweet di mata aku. Heee~
  2. Tak terlalu serabut dan tak terlalu simple.
  3. Ni yang paling penting kalau tak nak EncekAyah dan PuanAlong bising. TULISAN haruslah menepati citarasa mata semua jenis peringkat umur dan generasi. Hehehehe.
  4. Senang dibaca.
  5. Nak sesuatu yang abstrak. Hahahaha!
Banyak betul konsonennya. Ini bermakna, aku memang banyak songeh. Hahahaha! Banyak juga template yang dicari. Ada yang 4 konsonen je, ada yang 4 setengah konsonen. Hadoy! Agak rumit jugalah. Bila jumpa je, tunjuk kat EncekAyah. Kalau beliau setuju, bolehlah aku ambil. Macam-macam hal la. Tapi akhirnya, inilah hasilnya. Amacam? Okiey tak?

Okiey, next ialah award. Datangnya daripada CikDieyna dan CikMeLurve. Thanx ye CikDieyna! (picit-picit) Thanx ye CikMeLurve! (picit-picit) Tengok ni!

Dari CikDieyna!

Dari CikMeLurve!

Thanx ye korang! ;)

Okiey! Next topic! Harap maaf kepada semua yang ada komen dan tak dibalas. Ada beberapa masalah teknikal dengan Internet di rumah ini. Bukan saya sombong okiey. Internet semakin gila. Ada 2 kemungkinan.

Internet rumah ini memang dah bengong.
ATAU
Internet menjadi slow kerana ramai yang menggunakannya. Maklumlah cuti sekolah.

Ada 1 lagi sebab saya tak reply komen anda. Banyak busy maa. Seperti yang sedia maklum, homework berlambak lor.. So, minta maaf kepada semua yang komennya tak direply. Especially, my adeq SYUD! Sorry okiey.

LASTLY : Kepalaku agak berserabot! Haiyark! X(

6 comments:

Dieyna said...

tq tq sbb amik award yg x sbrp nih.heeee :D

Sara said...

Rasanya sebab sekarang ni cuti sekolah, sebab tu slow kot.

Time malam-malam internet memang slow. Sebab selalu guna dari pagi. haiyaa..haha

Zaimin said...

kalau kak imah nak pilih layout,kena tanya ayah kak imah dulu eh? dulu saya pun macacm tu..kena tanya mak saya dulu..tapi,dah lama-lama..tukar sendiri ikut citarasa sendiri..hehe ;D

s! gad!s lolipop said...

adakah kwan ku ini anak ayah ;DD
jkjk :)

Lolipop Manis -Syud- said...

ouh (0.0)
heheee~
it's okei :)
baru Syud phm .
ngeeee~

.imah. said...

dieyna,
welcomeee. ;)

sara,
tauuu takpee. -.-

zaimin,
nak bagi die senang bacaaa je. hehehe. ;p

alia,
hahaha, takdeee makneenyee.
ini untuk blog ni jelaa.
lagipun beliauuu yg mengajar aku memblog. ehehe. ;p

syud,
heee. ;)