Tuesday, November 25, 2008

Di Pagi Hari...

Lalalala~ Refreshin menthol! Hahahaha. Apa yang aku merepek ni? Hagagaga~ XD Segar bugar aku di pagi hari ini. Hehehehe. Di pagi hari, aku bangun awal pagi. Hohohoho~ Sungguh segar hari ini. Thanx Aida! Ajak aku jogging! Hehehe.

Bangun pukul 6.40 pagi. Siap-siapla cepat sikit. Aida kata mahu datang jemput pukul 7 pagi. Tapi lambat juga dia. Hadoy! Tipu kan! Pukul 7 pagi aku dah siap, tak datang-datang lagi. Penat tunggu, mari kita baca surat khabar. Surat khabar semalam baru dibaca hari ni. Gille betul. Pukul 7.15 pagi baru muncul CikAida kita di depan rumah. Dia yang lambat 15 minit! Ape la ko Aida! c(X

CikAida dah sampai apa lagi yang nak ditunggu? Terus gerak ke Tasik Taman Sri Serdang yang famous itu. Famous ke? Perasan jek! Hagagagaga~ Sampai je, teruslah jogging takkan basuh sayur pula. c(= Bukan jogging sebenarnya. Jalan je. Hahahaha! Tak buley bla! Jalan pun 2 round saje. Hek3! c(X

Kitorang bergosip-gosip selepas jalan 2 round yang memenatkan itu. Bengong! Itupun penat. Nampak sangat sudah kurang stamina masa cuti sekolah ini. Hehehehe. Bergosip-gosip sambil main buaian. Gosip sambil lumba naik buaian. Hahaha! Macam budak kecik. Tapi, seperti biasa kalau lumba buaian aku tak pernah kalah! Seronok tau main buaian ni. Aku suka terbang tinggi-tinggi! Yeah! ;DD

Dah puas main buaian tinggi-tinggi, makan la pula. Macam membazir je kitorang jalan tadi kalau makan. So, aku tak makan. Minum air milo ais saje. Hehehe. CikAida sahaja yang makan. Hohoho~ Dah habis makan, bayarlah kan. Takkan nak blah macam tu je. Hahahaha! c(X

Lepas makan, sambung gosip lagi weyh! Hahaha! Daripada pukul 7.20 pagi sampai pukul 9.15 pagi keluar. Aku rasa hanya 45 minit sahaja yang digunakan untuk bersenam. Masa yang selebihnya digunakan untuk bergosip. Hahahha! Suke hatilah! Tak de gosip pasal korang pun. Hehehehe. c(X Gosip sambil main enjut-enjut pula. Hehehehe...

Pukul 9.20 pagi balik rumah. Tapi sebelum itu, ada benda yang kelakar gila. Hahaha! Tak mo ceritalah. Hahahahaha! c(X Sangat seronok hari ini! Lalala~ Bersenam untuk kesihatan sejagat! And ada diatur untuk ke Mines esok. Tapi mungkin tak jadi. Tak tahu lagi. Tunggu je le. Tapi apa-apapun cuti sekolah hari ni tak bosan! Yeah! ;DD

LASTLY : Seronok! Penat! Gille! Hahaha! xD

p/s : Bapak panjang entri aku. Lalalala~ Bacalah kalau korang rajin sangat. X)

2 comments:

Dieyna said...

wah,awlnya kmu bgon..he he

s! gad!s lolipop said...

yeah ! senaman bgos untk membuang lemak2 degil sis imah ! c(x