Sunday, November 9, 2008

I Like To Move It !

TENGOK NI!


Lalala~ Hari ni pergi tengok wayang. Pergi dengan EncekAnep, CikCK, EncekApisz, n EncekAim. Seronok-seronok! Memanglah seronok. Orang belanja. Hehehe. Tima kaseh kepada CikCK. Heeee~ Tengok gambar atas ni pun mesti korang dah tahu aku tengok cerita apa kan?

Madagascar Escape 2 Africa!

Sepatutnya keluar 13 November ni. Tapi ada awal pula. Sneak preview katanya. Tapi tak kisahlah sebab ceritanya memang best. Kelakar gila ouh. Cerita pasal binatang yang nak balik ke New York naik kapal terbang. Tapi sampai kat Africa, kapal terbang tu terhempas. Tapi last-last diorang tak balik ke New York tapi terus tinggal kat Africa tu dengan family diorang. Sepatutnya bukan diorang. Tapi diekor. Hehehe!

LASTLY : Madagascar Escape 2 Africa best! Tengok nanti. Wuhu!

1 comment:

berrykisses said...

wah ,
nak tgok jgk laa . :)

btw , u have been tagged . =]