Saturday, November 8, 2008

Kekeringan Minda

Woah! Agaknya inilah simptom-simptom dan gejala-gejala lepas exam. Aku rasa otak aku blank. Dah banyak-banyak-banyak kali aku tukar templates blog ni. Tapi tak ada satu pun yang cantik dan yang kena dengan mata aku. Urghh! Hilang mood lah macam ni. Huhuhu...

Korang mesti dah bosan gila tengok template ni yang dah berabad digunakan. Sori! Kalau korang baik hati, carikan aku templates yang cantik supaya aku boleh tukar templates yang dah kuno ni. Tapi korang nak ke? Hehehe. Sebenarnya aku yang agak penin tengok templates yang sama hari-hari. Hadoyaiy!

Aku dah malas nak fikir lagilah. Kalau korang suka entri-entri dalam blog ni, korang mesti tak kisah seberapa buruk template aku sekalipun. Dan kalau korang memang suka tengok template orang dan mencurinya tapi tak suka baca entri dalam ni, mesti korang tak akan usha blog ni lagi kan? Aku tak kisah. Suka hati. Itu semua hak INDIVIDU...

Blog ni aku punya. So, aku boleh buat ikut suka selagi tak melanggar hukum syarak. Jadi, aku tak kisah ramai atau sedikit pengunjung blog ni. Apa yang aku harapkan, blog ni boleh dijadikan sebagai pengajaran dan tauladan kepada kita semua. Amiiin..

LASTLY : Aku penin kepala tengok templates ni. Takpelah. Aku kekalkan jelah templates ni sampai aku sendiri muak sampai muntah darah ikan tengok blog ni. Hahaha!

p/s : Jiwang di malam hari. Ngah3! Imah suda gile! Lalalala!~

2 comments:

Lolipop Manis -Syud- said...

Blog menarik lah !
entry pon best :)
urm, Akk nak tuka template ke ?
Nak Syud carikan ?
Okei, nnty Syud cube cari :)

imah ammran said...

wahwahwah!
syud!
kamoo baek lah!!!
lap u!

;))

thanx yep..