Thursday, November 20, 2008

2 Tolak Tepi

Lalala~ Selesai sedikit homework aku yang menyusahkan hidup itu. 2 daripada 6. Okiey kan? Kan? Kan? Tapi yang memang ready betul-betul nak hantar satu je. Sebab itulah kerja yang paling simple. Math correctionnya dah siap! Yang lagi satu tu, belum print. Akan aku printkan sekali dengan kerja-kerja lain. Malas nak pergi CC banyak-banyak kali. Heeee~ Alia, Alia! Buley lawan ke? Ehehe!

Lagi 3 dalam proses dan 1 lagi yang langsung tak sentuh. Nak baca buku tu pun malas. Mengatuk gila. Hadoy! Homework, homework, habislaah kau cepat! Menyusahkan je. Tak suka, tak suka, tak suka! c(X

Cuti sekolah panjang kali ni bosan! Balik-balik tengok tv, on computer, online MySpace, online Blogger, online Friendster, cuba fikir idea untuk projek bersama EncekAyah, buat homework. Hari-hari macam tu. Tak ada yang special sikit ke? Hadoy! Tulun!

LASTLY : Aku bosan, bosan, bosan! Tulun! ;(

4 comments:

s! gad!s lolipop said...

agagaga~
aq rse ko yg x ley lawan aq ! haha~~
aq suda siapkn smua... cme x g binding sjee ;D
yg x wat lg psall.. alaaa,, mlaz siott nk bce bku i2 ! fham2 sjee larh !
haha~ smlm aq gyla2 wat..
kan azam aq, esok siapkn abess2 !
;DD

Zaimin said...

saya bebas dgn homework tahun ni,tapi,dilimpahi dgn borang,;D

s! gad!s lolipop said...

ayat yg plng sesuai : Alhamdulillah ~~~
haha ;DD

Sara said...

hee ~ kesian betul korang. Sara relax jer. muahahaha..

Pahlawan Pasir Salak. Nak sentuh pun malas. Baru baca satu perenggan dah tutup buka balik :PP Malas gila