Friday, November 21, 2008

Tukar Lagi?

Aku tukar lagi template blog ini? Hahahaha. Nak kata tak ada kerja, berlambak lagi kerja tak siap. Tapi entahlah. Apa kata EncekAyah bila tengok blog ini bertukar wajah? Hehehe. Suprise Ayah! Agagagaga~ xD

Sungguh tabah aku mengedit blog ini sampai pukul 4 pagi. Walaupun simple gila, aku suka yang ni! Lalalala~ Aku sendiri pun tak berapa faham dengan aku. Kerja masih tak siap, asyik mengedit blog. Apa nak jadilah dengan seorang Imah ini. Huhuhuhuhu.

LASTLY : Sungguh lama aku mengedit blog. Terbaru dalam record! x)

p/s : Aku sangat bangga dapat buat headline tu sendiri. Headline yang sebesar-besarnya itu. Heee~

6 comments:

Lolipop Manis -Syud- said...

Skin nie comeiL tau :)
wOw ! 4 pagi ?! (0.0)
Sangt tabah la tu .
ngeee~

Sara said...

wow, 4 pagi!!

Tak sia-sia usaha Imah tu, Sara suka. :DD

s! gad!s lolipop said...

love ur banner !
meowww ;)

Zaimin said...

cantiknya banner tu! i like!

Dieyna said...

ske skin yg nih n ske banner tuh.
cumel2 ;D

imah said...

Eyt, korang sume..
Thanx, thanx, thanx...

;DD