Wednesday, December 31, 2008

2009?

Wahwahwah! Tepat pukul 12 malam ni, dah masuk tahun 2009. 2008 dah nak berlalu. Agak sedih jugak. Sebab macam-macam perkara yang dah berlaku tahun 2008 ni. Daripada hal peribadi, hal keluarga, hal kawan-kawan, dan hal-hal lain. Nguhuuu~ XD

Okey, tak sempat nak tulis entri panjang-panjang. Sebab hanya tawakkal je ni. Internet di rumah ini agak tak betul. Nanti tiba-tiba tak dapat post entri ni lagi parah. Huhuhu~

So, everybody...

HAPPY NEW YEAR! ;)


LASTLY : GoodBye 2008. Hye 2009! ;)


Sorry, kepada sesiapa yang tak diberitahu tentang peng'update'an saya. Sangat tak sempat. Internet kejap up, kejap down. Tapi pesanan anda di kotak jerit masih sempat dibaca. So, tinggal-tinggalkanlah pesan ye.. ;)

4 comments:

berrykisses said...

selamat tahun baru .
apa azam taun nie ? :D

aLya cHan ? said...

Selamat Tahun Baru 2009 KakImah !
Ehermmm ..
Azam apew ? =P

Eila said...

Happy New Year Jugaks ! thnx sbb msg smlm ! =)

s! gad!s lolipop said...

happy new year jgakk.. :)