Saturday, December 6, 2008

Entahlah

Lalala~ Untitled postla. Tak tahu mahu updet ape. Tapi still rasa nak updet juge! Hegegege~ XD Hari ni hari yang ada aktivitinya. Selalunya setiap hari buat benda yang sama je. Heee~ Best le jugee~

Pagi tadi berjogging berjalan di tasik bersama CikHuda, CikAida dan juge CikDieyna. Berjalan 3 round di Tasik Taman Sri Serdang yang famous itu. Hegegege~ Berjalannya sekejap sahaja. Bersembangnya yang lama-lama-lama sangat. Hehehe. Sampai pukul 10. Itupun sebab Ayahanda call. Kalau tak sampai petang agaknya. Hahahaha! c(X

Petang tadi macam biasa je lah. Tido kejap and ada baca novel. Novel Doa Untuk Aku yang best gile babun! Heeee~ Suke, suke, suke! Belum habis baca lagi tapi tetap rasa ceritanya best! Kelakar gile cerita tu. Ditulis oleh Amin bin Damit, ketua kumpulan Amin bin Damit XP BAHRUDDIN BEKRI. Tahniahlah! Tip top! Saya bagi 7 setengah bintang daripada 5! Hagagaga~ c(X


Tadi baru balik dari Jusco Equine Park. Membeli yang tak belah di sana. Lalalala~ XP Esok mahu balik kampung! Yeah! Seronok, seronok, seronok! ;DD Esok tak updet la kot. Luse begitu jugee~ Heeee~ Ok, semua! Daaaa~ ;)

LASTLY : Entahlah. Habis sudah entri ini! Tak tahu mahu tulis apa. XP

p/s : Sudah punya MBOOK dalam phone ku! Lalalaa~ Agak ketinggalan zaman la minah ni. Hegegege~ c(X Suke, suke, suke! Nanti nak beli banyak-banyak lagi! ;DD


6 comments:

Dieyna said...

entry kite hampir nk sme lol.
hik3 :)

Eila said...

best eh kak novel tu?? novel tu pasall apee ekk?? =)

Eila said...

best eh kak novel tu?? novel tu pasall apee ekk?? =)

Dieyna said...

ary rabu lps g Alamanda then msOk MPH book store..nmpk novel tuh..igt nk bli tp maleh la...hik3

mst tngguh2 nk bce nye X)

cik imah said...

CikDieyna,

sme ke? huhu~ novel itu besh lorhx!
;))

CikEiLA,

novel tu memang best deyh!
cte psl adly n kwn2 die..
kelakar gille!
XD

Anonymous said...

dik,

terima kasih atas ulasan ini.

Saya sangat menghargainya

|bahruddin Bekri|

:-)