Wednesday, December 3, 2008

Kesibukan, Kepenatan dan Kemalasan?


Woah! Minggu ini akan digelar oleh aku sebagai MINGGU KERJA SEKOLAH CIK IMAH. Sangat sibuk dengan segala macam kerja sekolah itu, sangat penat kerana berikhtiar dengan bersungguh-sungguh untuk buat kerja ni dan sangat malas untuk update blog ni. Sangat sorry kepada anda semua... Macamlah blog aku ni ramai sangat yang nak baca.

Hari ni paling penatlah aku rasa. Tapi nampaknya aku malaslah nak cerita. Ceritanya pun dah panjang sepanjang perjalanan aku hari ni. Agaknya dah dekat 1 kilometer aku jalan. Hagaga~ Tapi nampaknya hari ni tak sebesar yang disangka. Hehehe. DIAnya tak pergi. Sebab apa aku tak tahu. Tapi DIA tetap bawa ADIK DIA jugee~ Tapi adik dia pemalu lah. Adik, adik.. Janganlah malu sangat. Kitorang tak kisahlah. Hegegege~ ;P

Jauh jalan hari ni. Tapi aku rasa gembira, lega dan puas hati. Gembira sebab boleh jumpa lagi dengan kawan-kawanku yang dirindui! Rindu korang! Lega sebab banyak kerja sekolah aku yang hampir siap. Tapi yang siap sepenuhnya ialah Geografi. Daripada semalam lagi siap. Yeah! Puas hati sebab akhirnya hampir siap juga kerja-kerja sekolah aku itu. Yeah lagi sekali!

Mahu sambung kerja itu lagi. And sorry dulu kalau tak jalan-jalan dekat blog anda semua. Imah sangat sibuk minggu ini. Daaa~ semua!

LASTLY : Kesibukan, kepenatan, kemalasan. Urgh! Kalau macam ni, Imah buley pengsan maa~ Haiyark! XP

p/s :Cik Imah dapat award dari CikEisha dan CikEila. Thanx ye korang semua! Diorang berdua bagi dua award sekaliguslah! Heeee~ Ini dia ;


First Award ;


Second Award ;

Thanx lagi ye korang! ;DD

4 comments:

s! gad!s lolipop said...

waa, DIAnye xdtng ?? gaga xD
urm2, siape yg g weyh ?? rmai x ??

Lolipop Manis -Syud- said...

kesian nye akk kite yg sorg nih :)

Eila said...

ekekeke..came-came kak.. =)

Dieyna said...

h'work dy,dy da usik.
h'work kte x usik lngsung!
agagaga X)