Thursday, December 18, 2008

Result La Weyh!

Lalalala~ Pagi yang indah. Indah ke? Bangun awal macam semalam dengan satu misi yang penting! Misi penting? Ye! Misi mengambil result final exam 2008. Huhuhu! Sangat menggerunkan? XD

Pukul 11, CikHuda datang rumah dan kitorang berjalan kaki ke bus stop kat belakang sekolah itu menunggu CikAida. CikAida datang 5 minit kemudian. Huhu. Seterusnya ke rumah CikNana. Jauh gille! Penat dowh. Haiyark! XD Bila sampai, CikNana baru bangunlah. Haiyark lagi sekali! 20 minit tunggu CikNana bersiap. Pukul 12 tengah hari macam tu, kami berempat ke sekolah untuk menjalankan misi penting itu! Mengharungi perjalanan yang jauh macam tadi jugee~ Huhuhu..

Tapi nampaknya penat tu berbaloi jugee~ CikAida ingatkan beliau dapat no last. Tapi salah. Yeah! CikAida ok jugee maa. Huhu. Tahniahlah Aida! CikHuda terror deyh~ Second place larh! Tahniah jugee~ Aku? Apa macam dengan result Final Exam 2008 aku? Tengok lah ni...


Biasa je. Turun larh.. Huhu. Tapi aku tetap bersyukur. Alhamdulillah!

HAFIZAHTUL NAIMAH BINTI AMMRAN :

Peratus : 78%
Kedudukan dalam kelas : 3/31
8A3B

Nak bandingkan dengan Mid-Year Exam 2008, tengok ni...


HAFIZAHTUL NAIMAH BINTI AMMRAN :

Peratus : 79.55%
Kedudukan dalam kelas : 2/29
8A3B

Markah semua tu, tengok dalam gambar tu. Klik kalau nak besarkan. Huhu~ Walaupun menurun sikit, Imah tetap puas hati larh! ;DD

LASTLY : Akan lebih berusaha lain kali. Chaiyok! ;DD

p/s : Tak dapatlah aku RM 100 dari PuanALong. Huhu. ALong, ALong.. No 3 tak dapat ape-ape ke? Haiyark! XD ALong mesti kata, "Selamat RM 100 aku." Hehehehe.. XP

8 comments:

Lolipop Manis -Syud- said...

Tahniah !

Izzati Hazwani said...

Firstly,Tahniah diucapkan.

Tapi,kenapa result tu keluar masa cuti sekolah ye?

*trpinga pinga sbb sekolah wani tak keluarkan result masa holidays

Sara said...

Congrats. Okaylah tu. takdelah teruk sangat

Dieyna said...

wah!
congrat la. :))

Imran Yusuf said...

Em, bagus!

Nanti tahun 2009, cuba dapatkan nombor 2.

Kalau nombor 1 tentu sahaja lebih baik!!

s! gad!s lolipop said...

hei, congratzz ! ;)

Nur Najwa said...

hello little sis imah,
congrats :))

cik imah said...

thnx sume!
;DD