Friday, December 12, 2008

Serabot Serabai

Haiyark! Ape ke namanya title entri ini? Namanya sama macam kepala aku sekarang. Serabot dan serabai. Juga sama dengan display name MySpace. Huhuhu... Tapi inilah hakikatnya. Kepala aku sangat berserabot serta berserabai. XO

Perkara pertama yang membelenggu otak sekarang ni ialah kerja sekolah yang masih tak siap. Tinggal satu kerja je lagi. Tapi masalahnya, tak sangka kerja tu lah yang paling rumit sekali. Haiyark! Tolong sayee~ ;(

Kedua, serabot la fikir pasal sekolah. Sebenarnya bukan serabot sebab nak sekolah. Tapi serabot la tak sekolah-sekolah lagi. Haiyark! Sudah rindu sama meja bulat dan kawan-kawanku semua! Duduk kat rumah pun bukan dapat apa. Baik pergi sekolah. Tak kisahlah balik lambat sekalipun. Huhuhu...

Ketiga, hmmmm... Ada ke takde? Tapi kalau ade, sangat rumit nak diterangkan. So, tak payah terangkan jelah. Lebih mudah. ;) Tapi ini kurang menyerabot dan menyerabaikan otak daripada perkara pertama itu. Haiyark! XO

Hadoy! Memang sedang berserabot dan berserabai sekarang. Huhuu... Itu saje, sekian time kaseh~ X)

LASTLY : imah [serabotserabai] dan juge mengalami keselsemaan yang membuatkan dia menjadi kesengauan. Haiyark! XO

7 comments:

Eila said...

yeah! org prtama yg dpt kumen..kihkih..=)

adui! akak ni selalu serabot la..serabai laa..kihkih..mcm-mcm la akak nih..pening2..huhu..=)

s! gad!s lolipop said...

astaga
x siap lg homework ??
;DD

Izzati Hazwani said...

aiyark !
Wani baca pun dah serabot serabai taw!
adoiyai

faqiha said...

wa cuti pun dpt keje skola..

ALyA CHaN ~ said...

Serabut2 ..
CikImah jgn kelangkabut buat kerja2 tuu , skolah bukak lmbt lagi woo .

[ xlah lmbt mana tp rsnya lmbt lg ]
:PP

Sara said...

serabut serabai betullah bilik ni. Sepahnya. ;p

cik imah said...

CikEiLa,
akk mmg serabotserabai deyh.. XO

CikALia,
da siap deyh... ;)

CikWani,
dush! jgn serabotserabai mcm akk deyh.. tenangkn fikiranmu.. heeee~ ;DD

CikFaqiha,
nmpknye begitulah.. cuti pon ade kje skola..
haiyark! XO

CikALyaaa~
itu kje suda siap deyh! ;DD

CikSara,
lorhx..
klo serabotserabai bilik tu, baek pegi kemas...
nnti mak mrh.. XD