Wednesday, January 7, 2009

Banyak!


Woaha! Sekolah 2009 ni memang agak memenatkanlah walaupun best. Semakin banyak homework, semakin banyak kerja, semakin banyak aktiviti dan semakin banyakla benda-benda itu bertambah banyak. Haiyark! Merepek! XO

Koku dah nak mula minggu depan. Ada macam-macam aktiviti. Bertambah penatlah aku. Kena menepek kat sekolah tu dari pagi sampai dah lengit-lengit bila petang tu. Aduy! Kalau rajin, balik rumah sekejap. Pukul 2 lebih dah kena pergi sekolah balik. Lambat sikit, mesti pagar belakang tutup. Mesti kena pusing pergi pagar depan. Jauhlah. Haiyoo~ XO

Sibuksibuksibuk! Itulah keadaannya sekarang. Malas juge nak updet blog ni. Lagipun, blogger dah sunyi sikit. Jadi, mesti tak ramai yang nak baca bebelan repekan aku ni. So, sawang-sawang nanti buat bodoh je lah ye... XP

LASTLY : Woaha! Bzbzbzbz~ XO

3 comments:

aN aLya cHan said...

cam nk nanges jer sbb ramai
yg dah tak active dkt blogger =((

koku alya tak mula lagi.
sebab nak buat latihan sukan dulu,
lepas sukan baru start koku !

berrykisses said...

Akak paling tak suka koko .
Huhu .

Izzati Hazwani said...

Spe kata tade orang nak baca ?
Ni Wani tgh baca lah !
Wani bce setiap blog yg Wani follow tau !