Sunday, January 4, 2009

Jom!

Heyyy! Esok dah sekolah. Apa macam? Best? Seronok? Excited? Berdebar? Takut? Banyak pula soalan aku. Huuu~ Tapi kalau aku, aku pilih best, seronok, n excited. Berdebar ngan takut tu takde langsung dalam diri ni. Hagaga~ XD

Sangat tak sabar nak pergi sekolah. Duduk di rumah pun penuh dengan kebosanan. Hmmm~ Family aku 3 orang je yang sekolah. Aku n abang aku tu tak kisahlah. Yang dikisahkan ialah Aim ni. Esok dia masuk sekolah darjah 1. Macam manalah budak ni kat sekolah? Tak dapat bayangkan. Aim! Belajar rajin-rajin tau! ;D

Esok aku masuk 2 Setia. Masalahnya sekarang kelas itu terletak di mana pun aku tak tahu. Huuu~ Jadi, dah janji dengan CikAida esok. Kitorang nak cari kelas sama-sama. Huuu~ Hope esok dapat tempat yang best dalam kelas tu. Cikgu pun janganlah tukar tempat. Esok nak cari port baik punyeee~ XP

Apa-apa pun, misi tahun ini ialah kekal di atas! Top 3 tau Imah! Yeah! Jangan kecewakan mak ngan ayah. Baju sekolah aku tempah mahal, kain pun mahal. Maka dengan itu berkatalah Si Emak kepada anaknya, "Baju mahal, kain pun mahal. Nasib baik sekolah pandai. Kalau tak, sia-sia je." Mendengar akan hal itu, aku pun mesti biarkan mak terus cakap macam tu. Aku mesti biarkan mak ngan ayah terus bangga dengan aku. Chaiyok Imah!

LASTLY : Heyyy korang! Jom pergi sekolah! ;D

2 comments:

s! gad!s lolipop said...

HAHA, dun worry la cik Imah, ko mesti dpat nyee.. jom2 ! kite cube beat aien yg otak dy gyla genius turh.. klau ko dpat kalahkn aien final exam 2009, aq belanje ko weyh ! HAHA :DD

.imah. said...

alia,
elehh, yelaa tu.
hahaha. ;p