Monday, January 5, 2009

Sekolah 2009!

Heyy! Sudah start sekolah kat seluruh Malaysia. Kecuali negeri-negeri tertentu yang lagi awal. Nguhuuuu~ Amacam first day ni? Best tak? Kalau aku, best dapat jumpee kawan-kawan semua. Lama tak jumpee diorang. Tapitapitapi, tak best jugee~ Baru first day sekolah dah berhimpit homework. Haiyoooo~ XO

Tapi cerita kerja sekolah tu, tolak pergi hujung kampung dulu. Ngahahaha~ Esok 'kongsi' dengan kawan. Hahahaha! Jangan tiru aksi ini. Harini, beriya-iya je nak datang awal. Konon nak cari kelas n nak cop tempat. Buduh ubinya rasa. CikAida ni ngeng. Lambat la puloks~ Terpaksa tunggu dia. Heish! Tak pasal-pasal kena perli ngan Faiz mengongs. Haiyoo~ XO

Tapi tak kisahlah tu. Sebab tadi memang best. Guru kelas yang baru pun best jugee~ ;D Cikgu lain sama je. Nguhuu~ Ada 2, 3 subjek je yang cikgunya bertukar. Bosan pun ada jugee~ Tapi, apa-apa pun tak kisahlah. Janji aku faham apa yang Puan-puan Cikgu ini sampaikan. Huuuu~ XD

Dapat port baik punyee~ Seperti yang dirancang. Ngahahaha! Janganlah cikgu tukar pulak. Huuu~ Lama tak jumpa kawan-kawan. Ada jugak yang dah berubah. Tapi yang paling ketara sekali Fadhli larrh~ Hahahahaha! Kan ALia kan? (Kursus penyelaman ke penyelamat?) XP

Sebelum balik sekolah tu, tolong cikgu kemas bilik kaunseling. Heyy, sekarang aku dah boleh pasang langsir la! Haiyark~ XD Lama jugak tolong cikgu tadi. Lepas sekolah sampai pukul 3 lebeyh. Lama betol. Tapi berbaloi. Cikgu bg RM *. Pastu dapatla sikit jajan-jajan dalam hamper yang ada kat situ. Ngahahaha~ Kongsi-kongsi je ngan CikAida n beberapa budak laki form 4 yang semak-semak kat situ. XP

Tadi pergi amek Aim daripada sekolah agama. Haaa~ Dapat pun tengok dia kat sekolah. Baru first day sekolah, baju dah comot-comot dah. Yelahh, budak kecik. Tapi, dia kata dia suka pergi sekolah. Bagus lah tu Aim. ;D

Esok sekolah lagii~ Excited lagii~ Dan terpaksa merajinkan diri buat homework lagii~ Haiyoo~ XD

LASTLY : Best la hari ni. Walaupun penat sikit~ XD

2 comments:

aLya Chan said...

** Mls nk sign up **

Hehe =) Sek0lah itu b3sttt !!
Daripada d0k kt rumah ,
lbey bek p sk0lahh .

Ngeehee

.imah. said...

alya,
yehh, ade betulnya jugak tu kot.
ehehee. xD