Tuesday, February 10, 2009

Haiyoo~

Huuu~ Harini biasa je. Takde yang best sangat pon. Tapi, aku sayang Aida ngan Ainul gilegile! XD Aida, thnx belanja aku air kotak tadi. Mueeheee~ Ainul, thnx teman aku stay tunggu ICTL mengong tu then belanja aku kat 7E tadi. Tapi kenapa ko belanja Zamir ngek tu sekali? Hueee~ Ainul scandal Zamir! Hot news maaa~ XD

Aku pon tadi terSOUR kapel ngan Zamir senget tu lagi. Adoiyaiy, korang! Aku ngan Zamir senget tu kawan! Especially for 2 minah ni. Mueheee~ XD Tadi aku tak tau ada kelas ICT tak. Pakai blah je. Haha! Biarlah, malas nak tunggu maa~ XO Dahlah bengang gilegile ngan Faiz senget lagi benget ni. Sesuka hati, seenak rasa, sesedap bicara je pergi baca mesej aku maaa~ Heyy! Binawe tol ko! :O


Homewrok takde larh harini! Yeah! Tapitapitapi, esok suda ada PREP yang bengong tu. Kena balik pukul 3. Haiyoo~ Penin maa~ Malas gille! Hmm, sabo jelaaaa~ :O
LASTLY : Haiyoo~ XO

p/s : ALIA! 1 word jea untuk ko : FEROQ! Hahaha! :P

Gambar hiasan. Haha! XD

17 comments:

s! gad!s lolipop said...

p/s : IMAH! 1 word jea untuk ko : BENCI FEROQ ! :P

cik imah said...

ALIA!
itu suda 2 words tu..
hahaha!
XPP

s! gad!s lolipop said...

HAHA, 2 yeah ?? kabur r weyh part dia tulis feroq turh.. u yg nmpk cam satu je.. ;pp

fatin.fatin said...

lwk la korg nieh~
psl feroq pn gado2..
huhuu~
imah sexy gmbr hiasan ko turh..
hak3..
=D

cik imah said...

ALIA!
suda buta huruf ka? muehehe~
bio aku tulis ni, supaya x kabur lg..
FEROQ!
XPP

FATIN,
haha! xpe, gado2 gurau2..
bak kte filza, kte ni da mcm kuarga..
hahaa!
XD

lia : miss invi said...

ghahaha :DD
yeah ! kite ni da mcm keluarga ! wekkk!~ ko tulis ape tu weyh ?? fe ?? q ?? err, ape yg ko cube tulis ?? makin x jelas laaa..... fq ?? fro ?? frog !!! HAHA :DDD

cik imah said...

ALIA!
setelah dikaji,
didapati bahawa anda telah menghidapi masalah buta huruf di peringkat yang sangat sensitif..
peringkat lapan!
bwahahahaa! XD
dinasihatkan agar anda membedah otak sendiri memandangkan anda ingin menjadi doktor pakar bedah otak di suatu masa akan datang..
bweeekkk! :PP

lia : miss invi said...

errr, ouh ye ke ?? tapi ern, perkataan tu jeh kabur.. yg lain semua perfect weyh ! so, cmner ?? perlu ke membedah otak sndri nih ?? klau kne gak, skrng gak aq wat.. =pp

cik imah said...

ALIA!
bedahla,bedahla!
wekkk~ :PP

lia : miss invi said...

tapi, bahaye weyh klau aku bedah sndri.. terus Innalillah lah jawab nye.. lgsg xley meet uncle feroq ern.. HAHA xPPP

cik imah said...

ALIA!
haha! jmpe pakcek feroq yg comelgilegilecomel tu..
xpe.. yg penting ko aman dr pen"pyscho"an aku..
pegi bedah skrg yee~
bwahahaha! XPP

fatin.fatin said...

bedah otak lia~
=DD
skali kuar feroq!!
hak3..
xDD

cik imah said...

bwahahaha!
feroq ke w_f_ _?
ngut2! :PP

lia : miss invi said...

imah : elok gak tu x kne psyho

fatin : bedah otak kuar darah la ! =pP

imah (skali lg) =p :
grrr
w_f_ _
sape nyh ?? ;DD

cik imah said...

haha!
alia macam x tau..
kan aliawaferoq?
lalalala~
:PP

lia : miss invi said...

aliawaferoq cam nme org jawa ntah mne ntah je.. HAHA =p

benci itu name !

cik imah said...

haha!
:P