Wednesday, February 4, 2009

Hari Ni?


Lalala~ Seronok la! Penat tu memang la kan. Tapi tetap best juga! Belajar tadi happy je. Homework juga tak banyak. Ada 2 je. Math dengan Geografi. Itupun dah siap. Kalau PS tu, relax dulu. Hari lain aku buat. Haha! Tangguh kerja, kalau susah nasib kau lah. XD

Petang tadi ada PRS. Minggu ni aktiviti sukaneka. Syok gile-gile larh! Tapitapitapi, sebelum perjumpaan PRS tu kitorang (aku, Aida, Filza, Aien ngan Amirah) lepak kat Anjung Budi tu. Hari ni sekolah aku jadi tuan rumah untuk pertandingan ping pong peringkat apa tah, tak ingat. So, tadi masa kitorang lepak tu, ada 3 orang mamat ni tanya kitorang surau kat mana.

"Hmm, sekolah sini ke?"
"Haaa. Ye? Kenapa?"
"Surau kat mana yea?"
"Surau.. Terus, lepastu nampak lorong tu, masuk situ."
"Terus belok kanan ye?"
"Ye, belok kanan. Cari sampai jumpa yea?"
"Ok. Time kaseh"
"Sama-sama! Kalau tak jumpa, hmmm.. cari jugak la sampai jumpa!"

Haha! Ayat last tu pesanan ikhlas dari aku untuk mamat-mamat itu. Yang lain tu Filza n lain-lain yang cakap. Korang! Baju hijau seluar putih tu aku punya! Haha! XD Lepas kejadian tu, kitorang nak pergi bilik SLAD pun lalu surau gak. Haha! Takley bla!

Masa aktiviti tu, ada la kumpulan. Kitorang semua satu kumpulan termasuk Anis, Syaf n Kak Sarah. Namanya HitamPutih. Haha! Unik kan? kan? kan? XD Tapitapitapi, kumpulan HitamPutih inilah yang menang! Yeah! Chaiyok untuk kitorang! :D Kumpulan ni tak tukar sampai akhir tahun. Bagus! Tahun lepas asyik tukar-tukar je, bosan. Tahun ni, HitamPutih je! Heee~

Dalam 6 station, aku suka station 3 n 4. Seluk air cari duit dengan body language. Haha! Best gilegile dowh~ Kakak-kakak fasi kat station ni rock habis! ;) Paling menyampah dengan station last. Teka harga. Macam sakai je, akak fasi tu. Poyo melebih. Tapi, overall memang best game hari ni! Sukesukesuke! :DD

Lepas game tu, bising-bising ngan akak fasi. Haha! Takde keje. Then, kitorang mentedarah makanan dalam hamper yang bernilai RM 35. Haha! Bukan teka harga tau. Betul-betul ni. XD Makan gile kenyang. XP Ada Corntoz tau dalam hamper tu. Kitorang snek dengan gaya sendiri. Haha! Ada juga yang macam mamat dalam iklan tu. Sedut Corntoz tu pastu tarik-tarik seluar. Haha! Kitoang gille! XD

Huuu~ Sekarang homework dah siap. PS je belum. Nanti siapkan. Esok mesti tambah homework lagi. Adeyh! XO Esok ada presantation SJ. Dah siap! Bagusbagusbagus. Dahlah aku group first. Ngehhh~ Tapitapitapi, sudah bersedia untuk hari esok! :D

LASTLY : Best, hapenning gila! Sukesukesuke! :DD Chaiyokla HitamPutih!


3 comments:

aLyaLya laLala ... said...

Hoho =]
Colourful nya entri dia !
Entri kali ni cam hepi jer ?
=pp

Anyway ,
Alya dah updated blog juga .

fatin.fatin said...

imah bdk ping pong 2 mmg cute!!!
haha!! ;D

cik imah said...

ALYALYALALA,
mmg seronok!
sukesukesuke! :D

FATIN,
mmg la..
jgn curikk yg ak pnyee 2!
haha!
XP