Sunday, February 8, 2009

Hmmm?

Woah! Mak dan lain-lain pergi rumah Along nun jauh di Terengganu. Sekali lagi aku malas nak ikut. Huee~ Katanya esok balik. Aku duduk rumah sorang atau bertiga dengan Anep ngan Am. Hmmm? XO

Petang semalam memang dok sorang. Lepastu, bosan gile nak mati. Siapkan Sejarah sikit. Tapi bosan lagi. Last-last ajak Aida lepak tasek yang "indah" tu. Haha! Gerak 7E dulu tunggu Aida. Lepas dah beli makanan sikit kat 7E tu, pusinglah nak pergi tasik. Sekali Anep call suruh balik. Adoy! Rosak program! Akhirnya, aku ngan Aida lepak kat rumah aku je. Haha! Kesian Aida~

Malam semalam ada kenduri kat rumah sebelah. Ada jiran baru pindah seminggu. Then, diorang buatlah kenduri sikit-sikit. Mula-mula rasa malas gile nak pergi. Pastu, Am ngan Anep plak suruh siap pergi wakil mak. Adeyh! Parah! Kesepian gile malam tu. Sorang-sorang je memplastikkan diri senyum-senyum. Padahal dah tergaru-garu kepala nak nangis dah. Haha! 20 minit lepastu, naseb baek ade Eily ngan Fatin. Tak kesepian lagi. XP

Pagi ni ikut suka je nak bangun pukul berapa. Haha! Best gille tidur. Bangun, mandi then siapkanlah homework semua tu. Pukul 3 tadi dah siap semua! Yeah! Bestbestbest! Lepak-lepak jelah lepas ni. Haha! Kalau tak pagi tadi Anep ajak berpicnik ow. Tapi malas, so tidur lagi baguss~ Haha! :P

Lepas siapkan homework tu, terbosan plak. Nak online, dah muak. Tak tahu nak buat apa last-last kemas rumah. Korang datang tengok rumah yang dah dikemas oleh minah yang pemalas ni. Haha! Poyo je. Anep balik dari berpicnik, dia tanya siapa kemas rumah. Sengal je soalan tu. Takkan la Am plak. Dia tido je reti. Adeyh! XP Haha!

Sekarang, aku bosan gile nak mati. Nak tengok StarzLife ar nanti. Haha! Nampak sangat dah takda keje. Btw, FEROQ! Jangan keluar minggu ni! Huuu~ :P

LASTLY : Hmmm, hari yang indah? Takda maknanya. Haha! XD


3 comments:

fatin.fatin said...

2 la kn imah..
hrp2 feroq ta kuar~
weyh aq demam~
huhuu~
tekak saket..
hidung selsema..
wawawa..

cik imah said...

FATIN!
FEROQ da kuar da pon..
huuu~
;'(
kesiannn ko~
ish3..

lia : miss invi said...

buwekkkkk =p
alangkah bahagie nye idup feroq t'kluar !