Thursday, March 19, 2009

Haha! :P

Yeah! Siang tadi pergi Mines. Penat boleh tahanlah. Bangun pagi-pagi tu. Selalu bangun tak pagi pon. Haha! :P Tapi kamera takde.. ;(

Pergilah rumah Aida nak tunggu yang lain-lain. Masa jalan sorang-sorang kat depan sekolah agama tu, tiba-tiba ade kereta lalu tepi aku. Aku pon ke tepi la lagi. Kang kena langgar sia-sia je. Tapi kereta tu makin slow plak kat tepi aku. Heish! Dalam hati ni dah kata dah, "Aphal kete ni? Nak culik aku ape? Aku tampa kang." Lahh~ Rupa-rupanya Nana la sekali. Haha! So, kitorang pergi bapak Nana yang hantar. Balik pon sama. Huehue~ :D


Pukul 11 dah pi tengok wayang plak. SausKacang. Haha! Cerita die best gak la. Aida, selamat duit kau tak payah ganti duit kitorang. Haha! :P Tambah plak kalau dah panggung tu kitorang punya. Ada kitorang berenam and 3 couple je. Haha! Macam siott~ :P

Sejuk gile nak mati dah dalam tu. Kitorang jalan sini, jalan sana macam tak pernah masuk panggung. Siap boleh duduk kat tangga tepi tu. Nasib takde yang bergolek. Boleh plak tu nak kacau plak couple-couple yang terlentok-lentok tu? Berbulu je aku tengok. Tampa kang! Haha! Sengall~ :P

Lepas wayang, karoekae kejap. Sejam je. Macam sakaii~ Haha! Lepas ni jangan harap aku nak karoeke lagi! Huhh~ :O Then, jalan-jalan jela pusing-pusing Mines tu. Lama gak. Penat ouh! Dah nak dekat habes satu Mines tu kitorang pusing barulah pergi KFC. Makan. Lapar dowh! XD

Lepas makan tu baliklah. Duit dah tinggal seringgit je. Dushh~ Haha! Nasib baik bapak Nana ambil kitorang. Kalau tak, beg duit aku ade lalat je. Haha! XD

Balik rumah tu, lalu jambatan. Pastu ade mamat chomel tegor. Die kata, "Fuyohh~ Awex-awex!" dengan muka chomel tu. Haha! Sakailah hang! Aida, along kaulah! Hahaha! :PP

LASTLY : Best, best! Aida, Nana, Syaf, Ida, Yana lain kali lepak lagi. Haha! ;DD

p/s : Aida! Mana gambar? Cepatlah, cepatlah upload. Aku nak! Hehe~ XD

4 comments:

Dyana said...

Haha best best :D

cik imah said...

yana,
best best! ;DD

Imran Yusuf said...

Oit!
Karaoke ye...??!

Hmmm... ni nak kena 'ketuk-ketampi' ni... :(

cik imah said...

ayah,
larhai.. mencbe sesuatu yg bru je..

tptptp, dun worry be happy..
lps ni x nk pon karaoke lg..
(pnton la plak) XD