Thursday, March 26, 2009

KeADOYan!

rasanya boleh kalau nak menyuruk sebalik homework macam ini... ADOYai! :O

Huhu. Title entri cam sakai. Haha! :P Suke hati la. Sebab sekarang aku dalam mood, keADOYan lah ni. ADOYai! XO

Minggu ni dah cukup penat dah. Balik lambat, balik lambat dan balik lambat. Pukul 3 baru sampai depan rumah. Dari hari Isnin sampai Khamis ni. Dushh~ Rasa nak mati. ADOYai! :O Nasib baiklah esok tak sampai pukul 3 lagi. Tapi tak tahulah pula kalau kena tahan balik macam kena tahan rehat haritu? Isy-isy...

Pastu macam-macam homework ada. BM, BI, SJ, macam-macam lagilah. Kalau nak taip gak ni, panjangnya tidak kurang daripada 222 cm persegi agaknya. Tapi paling bengong sekali Math la. Macam biasa. Berderet kerjanya. Berbelit juga jalan kiranya. ADOYai! :O

Balik rumah kerjanya jemur baju, masak nasi (tu pon kadang-kadang), makan, tengok tv, online, pastu buat homework. Lepas tu, buat homework lagi dan homework serta homework dan juga homework. Kalau online selalunya sekejap je. Update ni pon sebab kerja yang nak hantar esok dah siap. Ikutkan kalau nak siapkan semua harini, aku kena pegang pen je memanjang. ADOYai!

Kalau online pon, kadang-kadang internet ini menggila babi. Sekejap connected, sekejap tak. Sekejap tak connected, sekejap connected. Kadang-kadang tulis connected, tapi tak dapat pon. Macam sakaii~ ADOYai lagi!

Pastu, barang yang aku sayang rosak pula? Jam itu, jam itu yang orang itu bagi hadiah besday. Sudah pecah cerminnya. Aim! Ganti balik jam aku! Tak puas hati betol la!!! Urghh! >:(

Tak habis ADOY lagi tu. Ada ADOY lain plak. ADOY untuk, "Dah kata nyamok baik", "Nasib baik tak takut lalat", "Apa dalam kereta KEBAL?". Alarhaii~ korang! Mana dapat cerita ni? Faiz la ni. Ikutkan rasa bengang ni, dah aku sembelih si Faiz ni. ADOYai! :O Tapitapitapi, kalau aku ngan die pon korang jeles ke? Haha! :P

Isyy, banyak plak cerita. Sudah-sudahlah tu untuk harini. Tangan dah lenguh tambah sakit dah ni. Dahlah asyik pegang pen buat homework je, pastu kena cakar ngan Mocca plak? ADOYai lah, apa lagi. :O

LASTLY : ADOYAI! (asyik berulang je dari tadi. ADOYai! haha! :P)


3 comments:

berrykisses said...

adoyy , malasnya nak g skola :P

.nad. said...

nyamok baik? kete kebal? cm tau je pasal ape.. hehe~

hye imah. nice to know u ;p

cik imah said...

cik iesha,
tau xpe..
mls gilee~

cik nad,
hehehe~ XD
hye, nice 2 know u 2 maa~
huehue~ XD