Wednesday, April 22, 2009

Alarhaaii~

Ouhh~ First time plak kot update blog kat sekolah. Haha! Ada kat lab ICT ni buat projek WARGA yang macam tuuutt ni. Tapi sayang, aku tak amek port sangat pon pasal WARGA ni. Yang penting, kedatangan aku dah tanda. Haha! :P

Takde kerja sebenarnya ni. Group aku ketua dia tak datang plak. Kitorang pon belum pergi interview orang-orang tertentu lagi. So, takleh gerak ke mana-mana pon. Datang tanda kehadiran je. Hampagas betol. Hohoh~ Showcase tu pon tak buat lagi. Haha! Pergi hanyuuutt! :PP

Homework harini dah siap semua kecuali Math. Tinggal satu soalan je. Akhirnya, baru habis belajar chapter 7 yg macam tuutt ini. Construction, bapak la pening~ Tadi pon sampai 2 jam setengah kitorang belajar Math. Waktu Math lepas rehat, pastu sambung waktu English, cikgu Math itu relief, last seakali PREP satu jam. Makk aihh~ Explode-explode! :O

Esok takde Math! Yeahh! Kerja tu aku siapkan malam ni. Satu soalan je lagi. Lagipun esok kan aku tak datang~ HAHA! :PP So, kejap lagi pukul 5 baru balik sekolah. Aduyy~ Baju tak jemur lagi ni. Haha!

Sudah, sudah. Panjangpanjang la plak~ Haha! Selamat membaca. Helena kem salam kat korang! Ade kat sebelah ni tengok aku update. HAHA! :PP

22nd March 2009 - 22nd April 2009~ 1 month~ ;DD

2 comments:

norainiammran said...

nanti aku nak bagitau aim ko nak ponteng sekolah esok sebab nak pegi pesta buku!!!

hahahhaha

cik imah said...

HAHA!
along jeless! :PP