Friday, April 3, 2009

Whatever!

Whoaha~ Harini agak menyerabutkan jiwa. Nasib baik tak jiwanya melayang. Haha! :P Today oh today! :O

Dibasuh

Perghh~ Agak menyakitkan jiwa gak la. Masuk kelas, membebel. Basuh kitorang pasal feedback kelas PREP yang buat kitorang fed up tu. Hamek kau! Satu jam dia basuh habis-habisan. Sioot~ Asal dia cakap sikit, aku toleh belakang pastu buat muke je ngan Filza n Syaf. Aiseh, ZAMAN aku sekarang kena belajar habis-habisan la plak? Sillylina? Kahkahkah! XP

Warga tue

Lagi menatang mengong buat aku pening. Macam haram kejadahnya. Asal kelas Setia je kena lain daripada lain. Apsal? Hampehh je. Ikut hati taknak terlibat sekecil semut pun projek ni. Tapi ada kena mengena dengan markah Sivik aku. So, terpaksa redha. Nampaknya cikgu memaksa kami lagi. Adoyai~ Tapi nanti aku buatlah. Huhu~

Kesakitan Kehatian

Apsal nak marah aku pula? Kata kawan baik? Kata teman tapi mesra? Kata sayang? Pastu? Apa jadi? Apa yang aku buat sampai nampaknya kau bengang camni sekali? Sebab Enul tu? Bukan salah aku. Aku memang cakap ngan Enul takyah teman kau. Tapi kalau Enul nak pergi juga, itu hak dia. Dah dia taknak. Bukan masalah aku la sengal! Semakin lama, semakin jelik dengan kau. Semakin lama, semakin rasa nak buat kelab anti kau je. Cisss! :O

Ada lagi plak dua minah yang menyakitkan hati lagi ni. Sorang tergedik-gedik. Panas, panas (sambil goyang-goyang). Sorang lagi plak dengan slang dia tu and satu tabiat yang tak dapat dipisahkan. Heish! Dua-dua menyakitkan hati. Kalau cun nak menggedik cenggitu, aku masih boleh menerima hakikat. Tapi, ishh.. Korang! Behave yourself oke? Haha! Terskipping plak? :P

Okay!

Yeah! Dalam 8 paper setara ni, dah dapat 3. Bahasa Melayu, Geografi n Pendidikan Islam. Seriously! Aku tak menyangka jadi camni. Macam mana plak boleh camni? Magic. Tiga-tiga itu semuanya A. Semuanya 90 dan ke atas. Beryukur sangat-sangat. Tak kisahlah yang keberapa tingginya, asalkan A. Yeah! Berbaloi usaha aku tak online masa ujian haritu. :D Alhamdulillah~

So, sekarang kepada yang agak, memang atau sangat tidak berpuas hati dengan aku walau apa sebab sekalipun. Diharap agar anda terus menghubungi saya di talian 017sape kesah. Haha! :P Tak suka, tak puas hati, menyampah? Cakap depan-depanlah sayangss~ Huehue~ (;

LASTLY : Whateverlah korang! ;P


2 comments:

lia : miss teddy said...

1st : kalau la ak ada time 'dibasuh' turh, grrr =X

2nd : HAHA, masuk taa masuk markah sivik, ak tetap taa msuk warga itu =.=''

3rd : ouhh yea, dua manusia itu :P

4th : ngee~ congratz for all the flying marks ;DD

cik imah said...

cik lia,
1st : kalo ko ade mmg bersih, licin, suci, murni ko dibasuh.. haha! :P
2nd : cehh~ hmpeh tol.. ;PP
3rd : haha! kenal yea? :P
4th : thnxx~ ;D