Friday, May 29, 2009

Sambutan Hari Guru~

Lalalaa~ Hari guru 16 Mei tuu aku tak buatkan entry pon. Ahaha, lupa kot. 16 Mei hari tu kan hari cuti, so sambutan hari guru kat sekolah buat hari ni. Ramai kot. Tahun lepas rasa macam kosong je dewan tuu. Tahun ni ramai-ramai adaa. Tapi dapat jugalah tempat duduk. Agak belakang. Huhu.

Tahun ni macam sama je dengan tahun lepas punya. Tak tahan ouhh. Cikgu sekolah aku tuu agak dah kemaruk menyanyi kot. Lepas sorang, sorang. Haha! Kalau merdu takpe kot. Ni macam takk je. Haahaa! Tapi ade gak la yang merdu suaranya tu. Cikgu nak sangat masuk Akademi Fantasia ke? Ahaha! AFUNDI cikgu! :PP Sukesuke hati aku je kutuk kot, tapi takpe sebab aku sedar aku pun bukan reti menyanyi pun. Suara macam katak panggil ribut, bukan hujan lagi dah. Haha! :P

Sambutan tu macam boring je kot. Balik-balik menyanyi, joget-joget, sendirama and whatever. Merepek kot. Ada yang kerja kelab kot. Haha, minah-minah ronggeng kot? Nasib yang takde kena rasuk tadi kot. Weyh, korang joget-joget tu dah pergi PREP belum? Haha! Belum kot? :P (orang tertentu je yang faham kot?)

Eh, eh tadikan Teacher Mazlin jadi guruku inspirasiku lagi tahun ni~ WHOA! Teacher memang hebadd! 3 tahun berturut-turut kot. Saya sayang teacher sangatsangatsangat! <33 Tapii, maybe tahun depan teacher dah tak ajar kelas aku lagi. Alaa, we will miss you teacher~ ;(

Apa-apa pun, nak sampaikan ucapan yang lewat ni. Ahaha! HAPPY HARI GURU~ kepada semua cikgu yang ada dalam dunia ni. Heeee~ ;D

Saya sayang cikgu saya kot. ;)

3 comments:

alia F. said...

minah ronggeng tak pergi prep :DD bapak lawak, head and shoulder knees and toes bhahaha ;DD

SAYA SAYANG TEACHER SAYA JUGAK !!! <33333333333

faqiha said...

sme la cm skola sye ckg asyik nyanyi sje jeje

cik imah said...

Alia,
ahaha! :PP

Faqiha,
hehe, berilah mereka peluang kot?
huehue, ;P