Sunday, June 14, 2009

Aduhh,

Aduhh, esok sekolah semula laa. Malasmalasmalas~ Nak cuti lagi. Cuti sebulan. Dua bulan pon ok jugak. Setahun lagi bagus. Takyah sekolah lagi hebat, HAHA! (Minah ni bodoh ape taknak sekolah? :P)

Banyak yang nak kena buat ni. Baju sekolah nak gosok, nak kemaskan beg, siapkan NIE ngoi ni. Tapi NIE takpe kot. Buka sekolah nanti baru aku buat dengan group laa. Hahaa, teacher oke punya. Teacher, buat sekalian kalinya saya ingin tegaskan di sini. Kalau si pendek tu bising, teacher shoot je dia. Kependekkan tidak menjadi masalah. HAHAH! :PP

Cuti sekolah ni banyak pengalaman jugalah. Meronggeng, meronggeng dan meronggeng. HAHA. Awal-awal cuti ni banyak kali dah aku meronggeng. Untuk merehatkan minda dan juga memenatkan kaki. HAHA! :PP

Lepastu cuti sekolah ni ada orang tu kan dia pergi bercuti. Jauh, sampai Terengganu. Hahaa, bawak ole-ole untuk orang Serdang. Kan? Kan? Kan? Huehue~


Hahaa, dah takde benda yang dikatokan lagi. Apo nak dikato? Haha, merepek sudahh. :PP

Cuti oh cuti, akan ku nantikan kau lagi! ;DD

4 comments:

.nad. said...

ececececewah ;pp

cik imah said...

hahaa, ;P

aida , said...

huehue~ ak suke yang penyu tuu xDD

cik imah said...

hahaa, sebok je..
;PP

* pssttt ; A...... bole belikan~
HAHA!