Friday, June 19, 2009

Permata Pintar?

Hahaa, ape kejadah entah benda ni. Boring kot. Permata Pintar ni cikgu suruh try buat. Buat saringan yang first. Lepastu nanti ada lagi saringan dia. Lantaklaa, aku bukannya pintar mana pon. Saje-saje je cuba try test tegok. Hahaa, :P

Soalan part 1 yang bergambar tu laa yang macam sengal sikit. Bapak bosan. Entah berapa banyak page laa. Penat kot jawab. Haha, entah apa yang dia suruh pilih gambar entah. Ada yang boleh faham lagi. Lepastu ada plak yang dah lain macam dah soalan dia. Aku tembak-tembak je. Haha, xD

Soalan part 2 okay jelaa. Kena jadi macam kamus dewan. Cari maksud words yang dia bagi. BM la. Kalau BI aku kurengg sikit. Hahaa~ Part 3 pon sama. Tapi dia dah bagi pilihan. Pilih salah satu je yang paling hampir. Yang ni pon okayla. ;P

Tapi time baru jawab 2-3 soalan kat part 2 tiba-tiba PC out. Macam tuut je. Tapi kalau terputus sambungan nanti boleh jawab lagi yang tu. Yang lain tak boleh la. Sambung balik yang dah ada tu. Okaylah tuu, ;P

Permata Pintar, pintar sangat ke? HAHA, entahlaa. Ada pula benda camni ek? Apa entah motif dia. Pintar betul, hahaa~ xD


Pintar tak aku? Hahaa, itu kita tak tau. ;PP

2 comments:

♫azmiera eizz♥™ said...

permata pintar ke?
kit0rg p0wn kena wt..
mmg s0alan tah pape..
sewel gak nk jawab yg first part sbb x pnh s0alan bm wt cam 2 kan!
mgkn warm up untk otak k0wt..
hukhuk~

cik imah said...

azmiera,
soalan bergambar tu yang agak entah ape2.. hahaa, xD