Monday, July 27, 2009

Yang Berkenaan,

Luahan hati kepada yang berkenaan. Kalau tak nak baca pun takpa. Nak baca pon takpa. Sebab ini blog public ye. Kalau aku tak bagi korang baca, apsal nak public plak kan? Heee~ x)

Kepada yang berkenaan, bacalah ini supaya kau lebih mengerti.
Selamat sejahtera ke atas kamu. Bahasa Arabnya, Assalamualaikum. Kau tak perlu tanya apa salah kau, apa yang kau dah buat, atau apa yang kitorang tak suka pasal kau. Sebab sepatutnya, kau kena faham sendiri. Faham?

Sampai setakat ni, aku rasa sabar aku dah lupus untuk kau. Rasa jelah, kalau tak pun aku tak tau lah. Yang pasti, aku rasa kau takyah cakap kau fikir pasal orang lain, walhal kau tak pon. Tak perlu pon nak mencarut-carut kalau kau rasa kitorang sakitkan hati kau sebab kau pon sama lah!

Memang laa kau dah banyak diam. Habis tu kau ingat kitorang bising la? Kitorang pon banyak diam pasal perangai kau yang kurengg tu. Ehh, apa daaa? Kau fikir orang tak jelik ke dengan orang mengada macam kau? Kau fikir orang suka ke kat orang yang suka merungut-rungut, mengarah-ngarah, dan memacam-macam lagi? Haa, kan ayat aku dah pelik tu? HAHA!

Dahlaa, aku malas nak cakap banyak lagi. Malas nak ungkit-ungkit lagi. Aku rasa aku bukan jenis orang yang suka mengungkit-ungkit ni. Tapi kalau nak diikutkan pasal kau, banyak betul yang aku nak ungkit. Tapi, elakkan je. So, kau fikir sendiri lah ye. Ingat satu je weh, jangan pernah fikir kau HEBAT sangat untuk semua orang HORMAT kau sangat.
Sekian, terima kasih.

Akhir kata ; siapa yang minum air panas, dialah yang rasa panas dan BERASAP ye.

Dahlaa, taknak fikir pasal yang berkenaan ini. Esok Ujian Setara wehh! Gilee ahh! Tak ready lagi ni. Takpelah, tawakkal je. Hehee~ x)


2 comments:

aida , said...

lalala, fucking shit x)

.imah. said...

aida oh aida,
bukan besfren ko ke?
huehue~ x)