Saturday, August 8, 2009

Majlis Anugerah Cemerlang SMKSS 2009

Ehm, pagi tadi pergi sekolah untuk Majlis Anugerah Cemerlang SMKSS 2009. Aku jadi penerima Anugerah Tempat Ketiga Pelajar Terbaik Aliran Kelas Rancangan Khas/Kelas Aliran Agama.

Gambar ihsan Alia kat blog kelas. Aku bawak kamera, tapi takde apa yang di'captured' pon.

Biasa saja majlisnya tahun ni. Aku balik awal kot. Pukul 11.15 sampai rumah. Malas nak tunggu lama-lama. Ngantukk. Balik tu terus tukar baju, makan, buat apa-apa yang patut, lepastu tidur. x)

Dapat sijil dengan file clear holder tu je. Okaylah tu daripada takde. Tapi membazir je file clear holder tu. Dah ada 3 kot kat rumah. Tahun lepas punya lagi. Macamlah sijil aku banyak sangat nak letak dalam clear holder tu. HAHA! Tapi takpe, taulah aku apa nak buat dengan file-file tu semua. Hehe, x)

Akhir sekali, tahniah kepada penerima anugerah lain. :)

Boleh tolong bagitau apa masalah aku tak sekarang? Rasa macam tak sihat, takde mood, takde apa-apa yang nak dilakukan lagi, takde apa-apa lagilah. Uhh, just NOTHING. :|

5 comments:

farida.aien said...

gmba imah crop suddeh ~
haha jahat kn ko imah XD

f a t i n . said...

aq thu pe msalah nya.
ko boring imah !

.imah. said...

aien,
haha, gmbr penuh boleh didapati di blog kls.. kehkehkeh~ x)

fatin,
ahaa, tak tau.. ye kot.. x)

ePooL said...

wakaka~muke keras jer... XD

.imah. said...

epool,
haha!
tu nmenye muke ngantok nk balek tido.. x)