Thursday, August 27, 2009

New Accessories

Lalala. Dari semalam aku menabahkan diri. Buat ape? Buat ini. :D

Photobucket
dan juga ini
Photobucket

Hahaa. Banner tu terasa nak buat bila tengok entri tutorial Balqis tu. Hehe. Credit to Balqis la yek. Time kasehh. :DD

Yang lagi satu tu buat sendiri jugak. Hehe. Sebenarnya lebih kurang yang ini je. Tukar sikit-sikit. Lalala~ x)

Inilah bahananya cuti sekolah. Ada je yang aku nak tambah kat profile. Tak kiralah Myspace ke, Friendster ke, Blogger ke. Kalau lah Facebook tu macam yang boleh edit layout-layout semua tu, kompemlah aku edit jugak. Haha. x)

Disebabkan kat Facebook tu takde yang seperti itu, aku layan kuiz, main game and chatting jelaa. Haha. Macam dah takde kerja lain. xD

Komputer aku yang TERsayang ni dah boleh on balik. Nasib baik. Tapi macam tak lama je ni. Dia memang suka buat perangai. Dia boleh on pon sebab die jelous tengok aku main komputer Anep je kot? HAHA! Apa jadahnye menantang ni boleh jelous? Kegilaaan? Lalala~ x)

Weh, kita dah okay balik kan? Macam mesej yang aku bagi tu. Jom kita mula balik. Sayang kau lah. HAHA! :PP
*esok bazaar Ramadhan jum? Kau belanja? HAHA! :PP*

Akhir kata : Lalala~ :DD

5 comments:

fatimah arr said...

smart la banner yg imah uh ;)

faqiha said...

lawa banner uh :D

A I N :) said...

waa hehe smart ah sis gmbr tuhh auwww tergugat iman hahha joking* ;P

ePooL said...

esh...nie yg kene lawan nih..tggu ar.Nnt aku wat jugak banner begerak... :D

.imah. said...

time kasehh semua.
tp ni biase je. hehe. x)

epool, takyah gedik.
sibuk je.
HAHA! :PP