Wednesday, August 26, 2009

Penyakit

Lalala~ Online di PC Anep. PC aku yang TERsayang tu buat hal. Sakai bukit betul. Entah apa entah masalahnya. Takpe, buat sementara ni guna dulu PC Anep ini memandangkan dia sedang sibuk bekerja. Huehue~ x)

Tapi macam mana kalau dia nak ambil balik PC ni nanti. Memang sah aku takde tempat bergantung lagi. HAHA! Macam tak kenal penyakit aku ni. Computer and Internet ADDICTED! Haha. xD

Bak kata Aim bila tengok muka aku kelat sebab PC rosak, "Imah tu buat muka camtu sebab nyawa dia rosak. Komputer dia tu nyawa dia lah tu." HAHA! Aim oh Aim banyak cakap la kau. Dahlaa gemokk. Pakai seluar bawah perut. HAHA! x)

Hehe, takpelaa. Penyakit ni takdelaa melalaikan sampai aku tak buat apa-apa selain duduk melangut depan komputer ni. Walaupun kadang-kadang ada terlintas dalam fikiran tu nak buat camtu. Hehe. :P

Walawehh, penat aku kecikkan tulisan warna merah dalam blog ni. So, kira okay and settle lah ni ek? Aku tunggu kau wehh. Tunggu ni. Tunggu ni. Cepat sikit. Hahaaa~ x)

Akhir kata : Okay lah penyakit ni daripada drug addiction kan? HAHA!

5 comments:

alia F. said...

HAHA, gambr magazine NIE ak ;DD

.imah. said...

aliaaliaalioo,
aku minat dr dlu gmba ni.
haha, x)

A I N :) said...

haha addict ? yaaa sama dgn ain :P

.imah. said...

ain,
lalala~ kita serupaaa. x)

anode said...

NIE kan ? kan? pix tu la .