Friday, September 18, 2009

Balik Kampung Nak Rayaa.

Haha, title itu telah menunjukkan semangat nak balik kampung. Ye, nak balik raya kat kampunglaa esok. Lalalalongg~ :DD

Tak sabar nak gosiping dengan Nurul, tak sabar nak makan laksa johor, tak sabar nak makan kuih raya, paling penting sekali ialah tak sabar nak dapat duit raya. HAHA! Tapi aku tau, tahun ni kompem sikit punye duit raya. Haha, pon boleh, daripada takdaa kan? Huehue~ xD

So, kepada anda semua ; pembaca Cerita Kehidupan~ ni. Saya di sini nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Mintak sorry kalau apa yang tertera di blog ini ada mengguris hati anda ye. *Tiap-tiap tahun ulang ayat ni, hehe. xDD*


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430H! :D

duit rayaa. xD
Nahh, duit raya korang. HAHA! :PP

2 comments:

• Alya • said...

Dah ambik duit raya tu hehe. Tengoklaa entri terbaru Alya ;p OH, Alya pn ada duit raya jugak utk kak imah :D

.imah. said...

alya,
ehehe. dh tgk dh syg oi. :)
duit alya hensem ohh.
ahaha, xD