Tuesday, September 29, 2009

Jangan

Haha. Ye, title nampaknya mahu mencegah anda daripada melakukan sesuatu perkara. Apakah perkara itu? Apakah, apakah? Inilah,


Ish, tak patut kan? Konon macam nak tanya khabar ke hape ke. Sekali buat macam tu. Tau-tau je orang tu dah kena sepak. Alahaii, sadislah sungguh.

Sebenarnya apa motif buat macam ni? Saje-saje je ke? Ke sakit hati dengan orang tu? Kalau ye pon sakit hati, takyah la buat macam tu. Sorokkan jelaa barang dia ke, sepak dia depan-depan terus ke. HAHA! Kejam lah pulak aku ni. Takdela, at least itu okay lah daripada biar dia kena sepak dengan orang ramai lepastu menanggung malu kan?

Bukan sign 'kick me' je yang kita pernah nampak kan? Ada yang kena bahan sebab sign macam 'aku giler', takpon 'jangan sepak aku sebab aku cantik'. HAHA! Tapi kadang-kadang mereka lekatkan benda tu pada kita pon sebab ape ek?

Sebab kita kerek kan? Haha, suka-suka hati mak bapak kita je letakkan sign macam tu kat orang. Lepastu, janganlah pulak dapat mesej cerita pung-pang-pung-pang cakap kita malu dan sedih mereka buat macam tu. Tapi tu sebab apa? Sebab kita yang mula dulu kan?

Kalau ye pon nak bergurau, beragak dan bertempat lah ye. Then lepas dah gurau-gurau tu, kalau kita yang kena balik janganlah dok tergaru-garu mengelap air mata yang tak seberapa tu kan? Takpun tergaru-garu hati yang kepanasan dek kerana kena bahan balik. Haha. Tenung-tenungkan dan selamat termenung. :DD

HAHA! Entri khas setelah melihat suatu kejadian yang melebih-lebih tak agak. Tapi, takda mention sesiapa pun kan? Harap maklum dan ceria-ceria selalu. Hahaa, xD

Jangan tiru aksi ini! xDD

5 comments:

alia F. said...

HAHA, aku -> gelak gulingguling ;D

m i m i said...

ahaxx . sy tak perlu tiru aksi ini kerana sy pernah wat camtu . ngan geng2 kat sekolah . tp takde la OVER sgt . stakat dlm kelas je . lagi pun kitorang bukan kick betol pon . haha kitorang lagii la . "KISS ME" . huhuu

satu ,sy stuju ! kalau kite dapat balik mende y kite pnah wat kat orang takyah dok gedik2 nk nanges ah wei . dasar menatang minyak yg penoh !

Miss Alisa said...

eh nape ? akk penah kene ke ? :P

f a t i n . said...

hailaa ~
imah !!
aq gelak nk gile dh ni ! ;DD

.imah. said...

alia,
haha! gelak laa ko, guling laa ko. xD

mimi,
haha. nnti ade yg kne kiss, bahaya tu. xD
ye, tak sepatutnya nk menanges. x)

miss alisa,
tidaklah. akk hnye pernah melihat. x)

fatin,
gelak takpe. jgn gile weh.
hahaha. xD