Tuesday, September 15, 2009

Joget-Joget?



HAHA! Ye kawan-kawan. Hari ni aku telah saksikan beberapa joget yang agak bangang jugaklah. HAHA! Lepastu ada yang menyentuh sedikit sensitiviti. "Berusaha?" HAHAHA! Sakit perut aku gelak tadi. Aduhaii, xD

Semua ni gara-gara budak-budak kelas tu. Memang macam haree. Pak Maon laa, happening laa, Hawaii pon ade gak. Adoyy, korang boleh tolong tak? Jangan buat aku sakit perut sebab gelak camni. HAHA! Hentikanlah lawak sengal korang tu. HAHA! xDD

Dengan si Faiz joget Pak Maon. HAHA! Comel plak ko joget camtu ek? HAHA! Syakir dengan HAPPENING nya. Alaa, yang macam dalam Bang Bang Boom tu. HAHA! Ko buat aku pening gelak tadi oh. Anis plak Hawaii mari. Lentik weh, lentik. HAHA! xD

Berusaha, pastu? HAHA, memang korang menyimpang jauh kan? Wehh korang, betullah aku sakit perut gelak harini. Abdomen dah nak koyak ni. Lapar pulak tu. HAHA! xDD

Aku tak taulah macam mana kita semua Form 3 nanti. Macam sekarang lagi ke? Ke lagi meriah? Lepastu korang terus koyakkan abdomen aku? HAHA! Korang rawkaa siot. Aku sayang korang sangat ohh. Kadang-kadang korang buat masalah aku terus hilang kan? Memang korang RAWKAA laa. Haha, :DD

Lebih okay daripada semalam kot? Tapi, dia buat aku rasa jauh. Sibuk sangat ke? Buat bodoh je nampak. Ke dah tak nampak kita lagi? Takpelah, dah habis buat kerja kamu tu, panggil kita tau. Kita tungguuu. ;)


Kadang-kadang dengan diorang semua yang aku sayang buat aku lega. Buat aku lupa masalah. Hehe. ;)

Terima kasih semua sebab buat aku happy harini. HAPPENNINGG! Haha! ;DD

4 comments:

alia F. said...

HAHA, berusaha ! :DDD

.imah. said...

Alia,
ish ish ish.
apa nak jadilah budak ni.
berusahalah. HAHAHAHAHAHA! xDD

• Alya • said...

Alya bkn tau cerita sbnaq. Tapi bila baca, rasa mcm nak ikut gelak jugak. Haha pelik oh =.="

.imah. said...

Alya,
ahaha, xD
kalau alya tau cerita sebenar...
kompem dan tidak konpius lagi,
abdomen bole koyak. haha! xDD