Friday, September 4, 2009

Oyeh Oyeh!

Oyeh, oyeh! Cuti datang lagi. Isnin ni cuti untuk Nuzul al-Quran. Tapi Selangor jelaa kan? Hahaa, bersyukur jugak duduk kat Selangor ni. LalalaLongg~ x)

Sabtu, Ahad, Isnin. Rasa macam takde benda je nak buat cuti 3 hari ni. Nak buat ape ek? Homework? Dah settle semua dah petang tadi. Aku macam biasa laa. Rushing awal-awal, akhir-akhir nanti dah free. Jangan tangguh kerja ye kawan-kawan. x)

So, apa yang nak dilakukan di hari-hari cuti ini ek? Online, online. Tido, tido. Basuh baju and kasut sekolah. Waiting for something? Haha! Two thing actually. First is the shawl yang Along belikan tu. Bilaa mau dapat aa? Tak sabar ni, tak sabar ni. HAHA! Second thing is, the Ikan Tawar untuk Lego tu. Remember ye everybody, :DD

7 SEPTEMBER 2009.

Ishh, dah tiga minggu tak jumpa Pn. Wong ni. The best Sivik teacher ni. Rindu wehh! HAHA! Dah lama kitorang tak cakap slang pelat Cina. Dah lama jugak kitorang tak bergurau dengan beliau. Hahaa. Manyak rindu sama ini Pn. Wong oo. HAHA!

Shawls, the novel, and tidoo, I'm waiting for you all! HAHA! x)

7 comments:

alia F. said...

ohoh, rindu sama itu cikgu jugakk wooo :DD

fatimah arr said...

ikan tawar lego?

.imah. said...

alia,
haha! rindukn? kn? x)

fatimah,
yupyup. ikan tawar untuk lego. :)

anode said...

haah la imah , bru aku prasan , lme ta jmpe itu pn . wong . ini isnin cty lagy . aiyoo talak jmpe lgy woo .

.imah. said...

anode,
tau xpe. rindukan?
rindu nk game die je.
HAHA! budak2 jahat! xDD

m i m i said...

bestnyer cuti , tp klantan pon cuti jgk la sygs.

.imah. said...

mimi,
oh yeke?
hehe, bguslaa tuu. xD