Wednesday, September 2, 2009

Sejuk Kot?

Ehh, dah dua hari sekolah lepas cuti sepuluh hari yang panjang dan memuaskan itu. Aduhh, tak dapat biasakan lagi ni. Nak tidur awal pon macam tak reti dah. Bangun awal tu sama jugak laa kan. Nak mandi pagi tu pon rasa sejuk pulak. Aduhh, iklim Serdang dah bertukar dengan UK Ulu Klang kaa? HAHA! :PP

Dah dua hari kat sekolah tu sejuk semacam. Ahh, boleh beku kot. Rasa macam nak menyorok dalam beg je. Dahlaa duduk betul-betul bawah kipas. Faiz plak sibuk nak on kipas. Aku suruh off dia suruh aku cakap kat budak size 8. Uiks, bongekk la ko Faiz! xPerut

Tapi serious, memang sejuk. Kau ni dah kenapa Imah? Haha. Tak tau laa. Kena air tengah-tengah hari tu pon rasa sejuk jugak. Uiks, bahaya tak ni? Heheee. x)

Tapi sekarang mulai stabil. Alhamdulillah. Tapi esok tak tau laa lagi kan? Wallahualam. Janganlah sejuk lagi macam tadi. Tak tahann, tak tahann. x)

Akhir kata : Sejukk! x)

3 comments:

fatimah arr said...

mmg sejuk la..
kt kajang in sejuk pe..
sama la kte dok bwh kipas..
tp xpe, persediaan utk study oversea!
weeehuu!!

anode said...

hesh kaw . aku nmpk :Perut tu . terase .haha

.imah. said...

fatimah,
haa, betul gak tu.
nk further study ke mne?
UK? US? hahaa~ x)

anode,
haha. buat relax sudaa.
tu faiz not. HAHA! :PP