Thursday, September 10, 2009

Shawly

Lalala~ Dari hari Selasa aku dok tunggu menatang ni sampai kat rumah. Pakcik posmen macam segan je nak hantar menatang ni untuk aku. HAHA! xDD


Apakah isinya? Haha, inilah.


Balik sekolah tadi terserempak dengan emak di jalanan. Mak buka tingkap kereta, cakap shawl ini dah sampai. Haaa, tak tentu arah aku jalan balik lepas tu. Fail yang aku pegang tu pon boleh jatuh. HAHA! Gelabahh! :PP

Beli shawl lagi? Hehe. Credits to Along yang sudi menempahnya. Huehue~ Lama kutunggu, akhirnya kau sampai juaaa. Hahaa, bila dah dapat ini jadinya begini,



Dan kedua-dua shawl ini telah menambah jumlah shawl aku. Menjadikan shawls aku sebanyak dan seperti ini, *aliaa, wekkwekk. :PP*


Ishh, kesemua shawl ini disebabkan virus yang dibawa oleh Icah ni haa. Ehh, Icah ni virus ape ek? Bukan Nadia Saphira kan? Dah tu? Virus Hanisah Ammran? HAHA! xD

Dah dah. Lepas ni nak hentikan dulu kegiatan ni. Janganlah aku merayap dekat blog shopping online ni. Especially menatang shawl ni. Huehue~ xDD

Shawls oh shawls. :D

6 comments:

alia F. said...

bwekk bweekkk, ko tungguuuuu laa :PP

HAHA

.imah. said...

alia,
HAHAHA. :PP

hAnIsAh_aMmRaN said...

woi aku pon da xbeli shawl lagi tau! tapi aku ade shawl rayee~~~

jgn jelessss

.imah. said...

icah,
ahahaha, tak jeles pon.
dh cukup laa aku ade ni.
haha, xDD

• Alya • said...

kalau tak jadi penulis, boleh jadi model tudung ni xP

.imah. said...

alya,
hahaha! model tudung kah?
xDD