Monday, October 12, 2009

Ehmm...

Ehmm, tak tau nak cakap ape. Tapi nak cakap jugak. Nak cakap jugak. Tak kira, tak kira. Haha! :PP

Currently, aku sakit hati oi. Malas plak nak cerita pasal apa kan. Sebenarnya, tak tau macam mana nak cerita. Haha, takpelaa. Walaupun sepatutnya aku cerita sebab kalau tak cerita, takkan siapa tahu kan. Tapi, kalau ada yang tahu diorang kesah ke? Aku kan jahat, tak reti mengalah, patut duduk asrama oi.

Haha, apa-apa jelaa oi. Malas nak fikir, tapi terfikir jugak. Taknak fikir, tapi terfikir jugak. Ahh, tensi on. Tapi kena hati-hati dengan tensi on ni. Buat semak kepala. Alahaii,

Ohh, baru tersedar dari lamunan mimpi yang tak indah. Rabu minggu depan nak final exam oi. Ohoh, terkedu, tergamam. Betullah, cepat masa berlalu. Ahha, tak tau lah apa nak jadi. Aku macam down je ni. Study tak lagi. Kalau aku study pon, boleh masuk ke? Sebab aku tengah down gilaa-giilaa ni. Fikir nak kalah je. Malas dah nak buat apa-apa.

Hahaa, bahaya tak penyakit tu? Bahaya tak? Kalau bahaya, nak vaksin cepat. Berikanku vaksin dengan segera. Lagi seminggu je nak study ni. Waduhh, waduhh. Pening oi.

Ehmm, takpelah. Cuba jelah apa yang termampu. Kalau tak dapat apa yang diharapkan, kita kena redha kan? Samalah jugak kalau kita tak dapat nak puaskan hati orang lain. Ahh, ape sudah aku merepek ni.

Sekian, terima kasih.
*Macam dah nak jadi Alia dah. Tak berhati dan berperasaan. Hahaa.*

5 comments:

alia F. said...

sumpah tak berhati dan tak berperasaan tu wajib dikala waktu sebegini -.-'

• Alya • said...

cik imah takboleh tinggal asramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!

.imah. said...

alia,
hahaha. wajib ek? x tau plak aku.
tp mmg rse mcm x berhati dan berperasaan je skrg. hahaa, -_-'

alya,
haha, mengapakah cik alya?
mengapakah cik imah tak boleh tinggal asramaaaaaa~? haha. xDD

alia F. said...

well, untuk aku wajib laa kot

.imah. said...

alia,
haha. yelah labuuu. x)