Saturday, November 7, 2009

Ole!

HAHA. First-first sekali credit to Anode bagi idea pasal title entri ni. Haha, jom pakat ramai-ramai guna title 'Ole!'. Haha. Tadi a day hang out laa. Pagi sampai tengah hari keluar dengan kawan-kawan semua, lepastu petang sampai malam keluar dengan family pulak. Ahha, gilaa syok hari ni. :DD

Pagi tu, bangun, siap, tunggu Anis, jalan kaki pergi bus stop, nampak bas tapi takleh naik lagi sebab Faiz asyik makan je sampai lambat, HAHA! Then, tunggu sikit lagi kat kedai makan yang tak bukak lagi tu, agak lama gak laa, bas sampai. Naik bas, sampai Mines. Tunggu semua orang datang. Faiz, Farzwan, Fatin, Filzah, Umar, Iqbal, Anis and Anode. Sekali ramai daa. Haha. :DD

Tunggu orang lepastu tunggu orang lepastu tunggu orang lagi. Haha, lepastu call orang dan call orang. Haha. Tengok wayang cerita Pisau Cukur. Aww, PANAS! Best woo. Lawak gak. Ole! Haha. And harini paling best dalam wayang laa. Aww, Ole! HAHA! :PP


Lepastu jalan-jalan, makan-makan. And tak sangka dekat Mines tu dah ada bookstore yang agak besar. HAHA! Senang ajelah lepasni nak cari novel ke, buku ke an. Tapi, kedai tu still baru and tak banyak sangat buku. Apa ntah nama bookstore tadi. Lupe plak. Hehe. x)

Pukul 3 macam tu keluar Mines, tunggu bas. Cehh, sekali terlepas. Hampeh gila. HAHA. Tu lah balasannya sebab bajet sangat taknak duduk kat panas. Last-last kena 'goreng' gak kitorang kat bus stop panas tu. Haha. Hampagas. xD

Balik tu, lepak kejap dengan Anis. Lepastu dia balik, aku pergi Alamanda plak dengan family. Ayah, Mak, Apisz, Aim and aku. Pergi beli buku je. Dapat gak aa 2 novel. Tadi dekat Mines dah nampak dah buku tu. Tapi saje nak tunggu keluar dengan mak ayah baru beli. Haha, sakai sket. xD

Lepastu sembahyang Maghrib kat surau mana ntah. On the way balik tu singgah makan kat kedai makan tunggu bas pagi tadi. Haha. Dan saya adalah kenyang. Sekian, terima kasih. Haha! xD

Hari hebat! :DD

3 comments:

• Alya • said...

brjln sakan!

*dh lama alya tak pegi shopping wuu wuu~

m i m i said...

bestnye tgk cite tuh !

.imah. said...

alya,
sakan laa jugak.
ehehe, x)

mimi,
aa, ye ye.
cte tu best gila.
panas! haha. xDD