Monday, December 14, 2009

Lagi Sekali

Hehe, lagi sekali lama tak update. Sekarang ni dah macam takda mood nak mencurah rasa dalam blog ni haa. Mencurah rasa? Ahaha, ayat poyoss jongoss je. xD

Petang tadi keluar jap dengan Aida ngokngek sayang. Aww, rindu! Haha, gedik plak. Penat kot jalan. Walaupun dalam Serdang ni je. Dahlah panas. Haha. Tak jadi keluar dengan orang lain, tapi keluar dengan orang lain plak. Haha. Apa bendaa laa ni. xDD

Pergi ambil list buku kat kedai buku sekolah. Aduhh, duhh. Masuk sekolah, teringat balik kawan-kawan sekelas semua. Ahh, rindu! Macam nak pergi sekolah time tu jugak. Masuk kelas, jumpa kawan, sembang-sembang, taknak belajar, boleh? HAHA! Boleh kepala heng dia. Tahun depan PMR Imah oi! Sedarlah, sedarlah! Huehue~ xD

Lepas ambil list buku tu pun keluar laa sekolah. Jalan pergi makan cendol plak. Mak aihh! Sejuk je masuk ke tekak cendol tu. Haha. Lepas makan ingat nak balik je, sekali nak hujan laa plak. Duhh, terperangkap kot aku. Balik laa rumah Aida tu. Hujan lebat oi.

Lepak-lepak, sembang-sembang, baring-baring, makan-makan, gossip-gossip. HAHA! Hujan dah reda sikit, balik lah rumah. Nak balik rumah jalan kaki tu pun terperangkap lagi. Nak lalu jalan dekat ada anjing, terpaksa guna long cut. Haha, dah separuh jalan long cut tu pon ada anjing jugak. Haihh. -.-

Terketaq jugak lah an. Dari jalan laju-laju nak balik cepat, nampak anjing tu, terus slow kot jalan. Haha, agak jauh sikit anjing tu dah blah, baru aku jalan macam biasa dan akhirnya sampai lah rumah. Adehh, penat oi guna long cut. Haha, xDD

By the way, rindu nak sekolah. Tapi nak sekolah, jumpa kawan-kawan je. Ehh, tu maknanya rindu kawan-kawan lah. Sekolah tak sangat. Ghahaha! Aku rindu korang, 2 Setians! Korang tak rindu aku ke? Hahaha. :PP


Rinduuuuu! <33

2 comments:

m i m i said...

ish3 , ciannye g jln jaoh .
tp sensorg je ke ?

yeaps ! sy pon sme cm awk ah , rndu kwn je .. skola xsgt . HAHAHA

.imah. said...

mimi,
a'ah. sorg saje.
kesiankesiankesian! *mcm ipin ckp, HAHA*
yehh, sme ek? sepp! xDD