Wednesday, December 9, 2009

Upside Down :) :(

Sebelum ni rasa macam SEMANGAT je nak update blog ni. Macam lama je tak update. Banyak rasanya nak cerita. Pasal PC baru format, dah okay dah PC mala'un ni, dah install semua yang patut, dah download apa yang patut, dah ada bunyi, pastu takde headphone plak, then petang tadi pegi beli headphone lepas print folio, homework semua dah siap, manuskrip novel baru tu pon dah siap, semua dah settle. Rasa bahagiaaaaaaaaaaa sangat.

Tak sanggup lagi nak cerita banyak. Semua data dalam PC lama, yang dah dua tahun aku pakai tu, bayangkanlah berapa banyak data, semua dah habis, hilang, GONE! So, dah cukup. Aku tak sanggup nak cerita lagi. Yang pasti, aku dah fed up. Takda benda lagi nak fikir. LANTAK LA! DAH FED UP! Dah nanges ni. :'(

GOODbye. Malas nak cerita banyak lagi. -.-

can i passed away? don't dare to take it anymore, too much for me

4 comments:

ePooL said...

aku mmg bolee rase perasaan ko wehh :'(

.imah. said...

epoooooooooooooool!
hahh! nasib ade yg phm.
;(

dila_tautanhati said...

bawa bersbr yer..sy pun dh rs ape yg awk rs....

.imah. said...

dila,
dh rse? ohh. sedang cuba bersabar.
kebengangan, kemarahan dan kesedihan mcm dh surut sikit. hahaa. xDD