Monday, January 4, 2010

Fuyohhh!

Fuyohhh! Dah start dah sekolah tadi. Just so-so laa. Hahaha. Kira okay lah tu. Cikgu banyak jugak yang bertukar. Bukan bertukar jadi power rangers, ultraman, bumble bee, gaban mahupun satria baja hitam. HAHAHA! Ramai yang dah tak ajar kitorang lagi.

So, tak tau lah macam mana cikgu-cikgu ni semua mengajar kan. Sebab kitorang 2 tahun cikgu sama je. Tahun ni ramai sikit yang dah tukar. Cikgu-cikgu semua, harap boleh berkerjasama. Hohoh, xDD

Goshh, tahun ni PMR oii. Tadi boleh kata tiap cikgu yang masuk cakap pasal menatang ni haa. Haihh, bikin cuak aje. Risau oii. First class pulak kot. Tak tahulah tension macam mana pulak nanti. Haihh, apsal banyak sangat mengeluh aku ni. Haha, x)

Semoga berjaya tahun ni. Tak berani nak janji apa-apa. Janji aku lulus jelaa. Hohoh, okay kot. Tadi dekat sekolah pon macam haruk je. Boleh ke dapat yang macam semua orang nak dapat tu? Haha, usaha, doa and tawakkal jelaa. Insya-Allah boleh. Doa-doakan lah. Hehe, ;)

By the way, tadi online-online je dapat berita. Hahh, macam "fuyohhh!" je aku dapat tau berita tu. Macam "fuyohhh!". Haha, dah macam Orix dalam cerita Duyung la pulak. Yang beruk tu. Hahah, "fuyohhhh!" x)

Boleh tengok sini ; UNIKA PTS

Along lah YM-ing bagitau tadi. Aww, still rasa macam "fuyohhh!" lagi. Haha, tak sangka kot. Alhamdulillah lah. Untuk siri ke-2 nanti boleh ke macam ni lagi? Aww, "fuyohhh!". Hahaha! xDD

Fuyohhh! Hahaha, xDD

8 comments:

Miesya Lalala said...

Tahniah². hehe :D

iqbal said...

list untuk ape tu ?
;D

.imah. said...

syud,
thnx kasehh. ;)

iqbal,
tu list buku ulang cetak laa pakcik.
mknenye kire laku jugak laa kt pasaran buku ikan tawar untk lego ni.
ape laa pakcik ni.
hehh, x)

iqbal said...

haha
bangga la .
bhahahha
;D

~ain said...

imah mengong.. ramainya follower dikau!! ramainya.........

.imah. said...

iqbal,
ehh, bangga 20% laa.
haahaha, xDD

along,
follower ramai pon bengong ke?
hahaha. mne ade ramai.
dkt 4thn jd minah blogger, bru ade bnyk tu.
org lain kejap je dh beratus-ratus.
hohoh, x)

iqbal said...

imah mane top kat blog .
memang la .
bhahhahaha
xD

.imah. said...

ehh,
apsl pakcik suke sebok ni hehh?
kedengki an? hehh,
:PP