Friday, January 8, 2010

Seminggu Dah?

Ya, seminggu dah ke sekolah? Huh, rasa macam cepat sangat laa pulak. Tiba-tiba je dah hari Jumaat. Seminggu yang penat. Banyak kot homework. Walaupun minggu pertama. Haihh, ketabahan sangat diperlukan. -__-"

Budak-budak kelas pulak pergi maja'al aku. Tak pasal-pasal pulak jadi AJK Kebersihan. Menggagau kau nak ambil penyapu dan sekutunya pagi-pagi and hantar balik tengah hari tu. Siap kena bahan, "Imah, kau dah macam cleaner dah aku tengok." Mak aihh, agak kurang ajar jugak tu. Haha. Kesabaran amat diperlukan di sini ye. -__-"

Haa, baru minggu pertama. Belum minggu depan dan seterusnya pulak. Minggu depan dah start aktiviti Ko-Ko semua tu. Lama sikit nanti mesti ada kelas tambahan pulak. Haihh, tak menggila penat kau? Sekali lagi, ketabahan sangat diperlukan. -__-"

Lepas ni jarang sikitlah update blog kot. Online pun dah macam biskut. Kejap online, kejap offline. Hari minggu macam ni je ada update kot. Kalau nak tau sikit-sikit tu, tengok kat CURRENTLY sebelah ni haa. Itu jelah yang sempat update. Takpun yang ada MySpace and Facebook tu tengok status update. Kalau ade messege kat cbox lepas ni tengok dulu lah boleh reply ke tidak. Sorry all. ;)

Ohh, okay. Dah kot. Cukuplah tu. Update sebab taknak 'habuk' teruk sangat je blog ni. Kang ada yang asthma kang bahaya pulak. Haha. Lagipun, ada lagi pakcik yang tanya tak update blog? Haha. Dah update lah ni pakcik ketua tingkatan. HAHA! Lagi teruk kena maja'al. :PP

Dah, sudah, bye. ;)

3 comments:

iqbal said...

lebih nampak .
bhahaha
da la ajk kebersihan .
nak biseng plak.
bhahhaha
;D

Mimi ! said...

sabar imah, sabarrr .
xDD

.imah. said...

iqbal,
hahaha. yelah encik ketua tingkatan.
:PP

mimi,
sedang bersabar ni.
hohoh, x)