Tuesday, February 16, 2010

Mak! Saya Suka Berkelah

Haha, saja je letak 'mak' di depan itu. Sebagai tanda penghargaan kepada mak kerana memasak bekal berkelah semalam. Wuh, wuh, syok gila lah berkelah bersama keluarga semalam oh. Berkelah di Janda Baik. Wah, wah, dapat hilangkan mabuk indices. Ah, gara-gara math 90 soalan lah ni. Haha.

Sila cuci mataa dengan gambar ini. Sikit je, tapi dah lama takde gambar dalam Cik Blog ni. Kesian dia. So, letak lah yang sikit tu. Haha. x)

Mak! Saya suka kehijauan. Hohoh, :DD
Takde orang pun, tu yang syok mandi tu. x)

Haa, ini rupa budak baru belajar terapung. Haha, x)

Haha, itu jelaa yang untuk tatapan umum. Haha, yang lain buatkan jadi koleksi sendiri. By the way, aku dapat satu shot baik punya. Aww, gila babeng suka gambar ni ohh. Tak sangka boleh dapat shot macam tu guna kamera Lumix yang biasa punya. Bila tengok gambar tu balik dah rasa macam ada DSLR la pulak. Kahkahkah, ke'batak'kan. :PP


Kerengga pun pandai bercerita pasal kehidupan tau. Ahaha. xDD

Ahh, nak cepat ni. Nak keluar. Byebye. :DD

4 comments:

ePooL said...

wehh , apsal x wat gamba semut tue jadi header blog ko ? smart jugak :D

.imah. said...

epool,
gahhh, apsl ko curik idea aku ni?
apsal haahh? apsal? apsal?
hahahaha. nnti aku letak laa kalo adee masa.
ehehe. x)
thnx for the idea btw. :DD

e i l a said...

haha suka sangat gambar kerengga tuhh. sweetttttt :D

.imah. said...

eila,
yup, akk pon suke sgt ngn gmbr tu ohh.
hohoh, x)