Sunday, March 21, 2010

:)



Haha, takde ape lah. Pergi Mc'd Serdang petang tadi.
Nak makan tapi kenyang. Makan Mc'flurry Oreo je.
Ada orang tu yang kebuloq makan double cheese burger.
Makan cepat pulak tu. Nampak sangat kebuloq.
Tapi kesian pulak dekat dia. HAHAHA. :PP
Jalan balik dan sampai di rumah dengan senyuman. :)

Esok nak pergi Riang Ria PTS One tu. :)
Sesiapa yang nak pergi tu, jumpa di sana!
Tapi kompem tak ramai pun yang pergi.
Orang pergi sekolah lah! Bukan macam aku. HAHA. xD
Ok, habis dah entri senyuman ini. :)

:)

Ehh, esok dah setahun. Saya sayang awak laa pakcit. <33

2 comments:

iqbal said...

haha
perli nampak .
ahah
saya sayang awak jugak .
<33

.imah. said...

iqbal,
siapa yg mkn double cheese burger,
die lah yang terasa. HAHA. :PP
awww, :DD